Ahojte, moja malá ma 3 mesiace aj dačo a posledný týždeň nenormálne plače.Doteraz skoro vôbec neplakávala a teraz zničoho nič spustí taký záchvat plaču aj 3 krát za deň, okrem toho strašne začala slintať tak 2 týždne dozadu a stále si hryzie ruky aj dudel.Môžu jej ísť v polovici 4 mesiaca zúbky, máte niekto také bábo čo malo v 4 mesiaci zub?Inak neviem čo iné by jej bolo.
moje obe dcerky mali prve dva zubky ako stvormesacne 😉
aj moj maly mal uz 2 zubky v 4.mesiaci
@gledis ahoj je to individualne u kazdeho baba ale moze byt ze sa zacali len nalievat dasienka a mozu vyjst az za par mesiacov alebo moze vyjst za chvilku.............moj tiez od 3 mesiacov taketo priznaky mal a prvy mu vysiel v 6 a do mesiaca mu vyslo 7 zubov............sleduj dasienka a podla toho spoznas kedy sa chysta von drzim palceky nech sa moc netrapite 😉
mne sa zdá ked zobrala aj môj prst do úst a začala mi ho žuvať že na spodnom ďasienku mala niečo ostré akoby zubok tak som zvedavá čo sa z toho vykluje lebo pozrieť si ich nedá hviezda to sa bráni jak o život 😀
My máme tri mesiace a už tretí deň máme rovnaké príznaky... slintanie, kakanie do každej plienky a všetko pchá do úst... je nervózny, ale azs emoc neplače, skor mrnčí... a to bol doteraz strašný kľudas... neplakával, ani nemrnkal... tak si myslím, že tiež idú zúbky, hoci sa mi to zdá skoro...
Zajtra ideme kúpiť kefku a taký gélik na ukľudnenie...
no fakt baby je to zub teraz som ho pri kúpaní videla lebo sa rehotala trčí tam ešte len tak trošinku ale už idéééééé hurááááá 😀
Tak dnes ideme zubárke som zvedavá čo povie ale ten plač je hrozný a zachvílu si zje ruky 🙂 , hryzátko si nevie ešte držať a dlaví ju 😒 , zuby jedny protivné 🙂
Mozu, v teme mimiko-marec 2011 maju niektore 4 mes. deticky uz dva zubky, jedno asi aj 3.