ahojte, mam 8 mesacnu dcerku a este sama nesedi ani nestvornoskuje...iba sa pretaca...je taka lenivsia....chcela by som poprosit radu, ze ked moja dcera nesedi ci ju mozem dat do sportovej casti?...vo vanicke uz moc nevydrzi...dakujem
Ja som syna davala od dvoch mesiacov, dcerka ma tri mesiace a tiez uz zacneme. Ale ako je napisane v predoslom prispevku, nie do praveho uhla. Mala mi uz ani teraz nechce v kociku lezat, chce vsetko vidiet 🙂, syn bol taky isty. Ale netreba to prehanat s malinkymi detickami a striedat lezanie a podopretie pocas prechadzky. V 8 mesiacoch ju mozes kludne dat sedkat, uz by mala byt dost pevna. Ak sama nesedi, tak ju podopri aj zo stran, aby sa ti neprevratila do boku a neudrela sa o strany kocika.
moja bola v sportovej casti od 5 mesiaca, tiez nesedela a nebola v priamom uhle, cize podla mna moze byt
Aj moja a nič jej nieje a má 9-mesiacov
Ja davam, ale uplne do tej najnizsej polohy, cize takmer lezi.
v pohode mozes, ale nie do uplneho sedu. Potom sa sama bude dvihat aby viac videla.
Pokiaľ máš polohovateľný športiak, ja by som dala, ale asi od začiatku by som nedávala do pravého uhla, ale iba na ten medzistupeň. 🙂