Dnes sme pozvany s manzelom a s krpcom na obed k babke. Pece kacicu s cervenou kapustou a knedlou. Mozem to dat krpcovi aj tu kapustu?ma uz rok a 2 tyzdne. Lebo si viem predstavit ze babka to bude do neho tlacit a ked jej nieco poviem h ed ma zjadi jak tela. ze som jak nove bio mamicky. ale to nieje tak 🙂 len vie co to je preplakana noc pre maleho od bolesti. preto sa radsej pytam na tu kapustu aj to masko ci to moze.
dakuvala 🙏
@bobana297 ja by som mu to pomixovala a urcite ponukla ale pochybujem ze mu bude kapusta chutit :D
@bobana297 ja som davala synovi od roka nase jedlo a aj kavacie masko. Stiahla som od mastnej kozi, pridala mu ak knedlu a šrotoval jedna radost. 🙂 kapustu dat nemusis. Ja som dala prvy krat kapustu (kapustnicu na vianoce) a to mal.18 mesiacov. Ziaden problem nemal a velmi mu chutila. Urcite fajnova na travenie a kako 😝 reakciu na natravenu kapustu myslim ze moze spozorovat po 4 hodinach od zjedenia. Tak ak mas obavy nedaj tak aby mu vysiel ten cas prave na spanok. Dobru chut prajem ;)
Moje kapustu nejedia doteraz (9 a.12 rokov),ale nevyskusas,nevies. 🙂 ak Ti ide o to,ze nafukuje,tak to netreba prehnat s mnozstvom v pripade,zeby mu chutilo. 🙂
Co sa masa tyka,v pohode moze,pokrajaj na male kusk,lebo sa tazsie zuje..
Ticho Vam tento obed zavidim,milujem pecenu kacku. 🙂
@divozienka26 mixovat rocnemu dietatu?
@xxxkatka no zalezi ci ma zuby :D moj ma 8 no kamoska ma maleho a ma 1 :D
@bobana297
Tak.trochu kacice podla mna aj ano,vsak mu daj taku chudu,nie velmi opecenu cast a sprav mu ty k tomu ryzu..nasi rodicia bud vzdy spravili este osobitne pre nich alebo a to skor,som.ja brala detom.ine jedlo,lebo v tom case mali tak jeden max.dva zuby a este som.im.mixovala,navyse som nekorenila a solila len minimalne. Kapustu,ak netrpi na brusko,by som ako problem nevidela,skor ide o to,co tam vsetko kto dava..
No a knedlu? Tu nemusia ani dospeli, skor lokse,tie sa daju aj na sucho..
Uz pri 2r.by som sa tak netankovala,raz za cas take uplne v pohode.. V jeho veku by som bola opatrnejsia.
@xxxkatka a co ako vyzera?nechapem.. Malemu som.mixovala do dobrych 19-20m.,nieco jedol aj bez mixovania samozrejme a je kepsi jedlik ako dcera,ktora to v 14.m.odmietla,jedla to,co my,len neochutene a eksor samozrejme ochutene,lenze ta s 1 zubom sa dost natrapila najma s masom.. To mi potom.nechcela jest,lebo jej to neslo pozut.. A pidi porciu masa pomixovat.. Ci na drobno nakrajat.. Druhy zub jej zacal ist az v 15.m.,dalsie este neskor..no s jedenim to kvoli tomu nebola sranda.. Radsej by som jej mixovala..
no tak uz to mame za sebou aj popala hlavne masisko 😂😂 vsak uz ma 10 zubov tak sa mu zuje 😂😂 no mam na rok zas dost
Jasne, ze mozes 🙂 Otazka je, ci mu to bude chutit... moja kapustu nechcela hadamdo 4 rokov.