Ahojte. Mesačnému synovi som zmenila UM z Nutrilon na Baby love Bio 1, pretože sme mali pocit, že z Nutrilonu mal koliku. Baby love Bio maly papa 3 den. Hned prvy den sme videli zmenu, maly sa vykakal sam a tak isto s prdikmi nema taky problem ako pri Nutrilone. Problem ale nastal v tom, ze zacal strasne hltavo papat (aj predtym sa mu obcas stalo, ze hltal vzduch) a spapa ovela viac ako nutrilonu. Niekedy sa stane ze spapa aj 170ml, co je podla navodu mnozstvo pre starsie babatka. Je mozne ze by mu lepsie travilo kedze mlieko je bio a obsahuje bifidus kulturu? Ked sa nahlta vzduchu pri papani, spapa cca 120ml a o hodinu place a strasne taha cumlik ako by bol hladny. A dalsia vec, neviem ako casto mu mozem davat UM. Viem ze sa pise cca 3hodiny medzi krmenim, ale ked je hladny necham ho plakat? Maly zacal aj ovela viac plakat a velmi malo spinka. Za cely den cca 4hodiny dokopy.
Prepáč preklep plakal
Ak je hladný, tak mu daj papať aj skôr. Ja osobne som sa tiež nepozerala na hodiny pretože ho nenechám plakať od hladu. Ak pýtal jesť po hodine, tak som mu dala aj po hodine 🙂
@julinka66
@conspi
dakujem, zaciname praktizovat castejsie krmenie 🙂 len to jeho pazrave papanie a hltanie vzduchu je hrozne ☹ aj mame antikolikove cumle na flase, aj antikolikovu flasu a nic nezabera. krmenie je u nas boj, pretoze ked sa nahlta vzduchu tak place, lebo ho to tlaci a ked davame odgrgnut pocas krmenia tak tiez place. uz som z toho zufala, ked sa blizi cas krmenia, normalne ma brucho boli z toho co rozmyslam ako zas bude papat 😢
@lucka_d nasa mala tiez jedla ako chcela vobec som nedodrziavala 3 hodinove rozostupy, radila som sa aj s doktorkou ci jej to nemoze uskodit a povedala ze nie do 6 mesiacov moze UM podla chuti ked je hladna treba nech sa naje 🙂 hlavne nech si poriadne grgne po jedla niekedy to trva dlho ale je to dolezite, my sme malu davali grgnut na rameno a uz ked bola vacsia tak na brusko a vzdy sk pekne odgrgla. Drzim palce
Mne je teraz už vtipne keď to čítam, ale neboj viem o čom hovoríš a vtedy som sa ani ja nesmiala keď z toho zvracal ako o život... treba len asi čas. Dnes už papá pekne a kľudne 🙂
Ak je hladný tak by som mu normálne dala papať aj keď tam nie je taký odstup ako písané, každé dieťa je iné a nenecháš ho predsa hladovať a myslím, že papá viac aj kvoli tomu, že sa už normálne vyprázdňuje, normálne prdká, to spraví veľa. Aj ty keď máš zápchu ale si zdutá tak nemáš chuť jesť 🙂
Ahoj máme 6 týždňového vnučka a tiež dosť požiadal medzi papanim až sme pošli nato že musí častejšie papať.Skus mu dať skôr ako každé 3 hodiny a uvidíš ako zareaguje.Bude možno veľký papkac. Držím palce