Môže 18 mesačné dieťa bazový sirup?

moncicatko19
9. jan 2012

sirup z obchodu a znacka bazoveho sirupu je YO

briketa
9. jan 2012

Nie, 18 mesacne dieta nepotrebuje ziadne osladene sirupy - vyhladaj si linky problemov so zubami u malych deti...

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ikke
10. jan 2012

precitaj si, ake to ma zlozenie, ak budes rozumiet vsetkemu, co je tam napisane a budes mat ciste svedomie, ze to davas svojmu dietetu... (mozno je to naozaj len kvet bazy a cukor, neviem, malinovy sirup yo, co sme mali posledne doma,nebola zidna velka vyhra, malin minimum...)
inak myslim, ze bazovy sirup taky doma urobeny (baza, cukor, citron/kys. citronova) by taketo dieta obcas mohlo ochutnat

poleva
3. aug 2012

aj moji chcú sladšie,nechcú čistú vodu,dávam bio sirup z čiernych ríbezlí

lussy23
4. aug 2012

treba prečítať zloženie. ale myslkím, že malé deti nepotrebujú k životu sirupy, je tam plno ´čok. keď už, tak si ten sirup urobiť doma, alebo kúpiť nejaký džúsik v Bioobchode. Výber je veľký a sú vynikajúce a bez éčok a cukru.

senoble
4. aug 2012

...ak nema ziadne alergie,mne baza spustila astmu je to silny alergen....aj moje deti piju sirup alebo nic,caj ties sladeny alebo nic....verzus sladky napoj alebo ziadny pitny rezim....drobec sa naucil od sestricky. ☹

sweetsuzi
4. aug 2012

podla mojho nazoru kludne, nie je to ziadny alergen, neverim ze by mu nejak poskodil. To uz je velke dietatko zrejme uz ochutnalo rozne detske dzusy (tiez CASTO ziadna vyhra), tak ani sirup mu neposkodi.
Samozrejme, najlepsia je cista voda - aj na zasytenie smadu, aj kvoli zubom, pripadne caj bez cukru. Skusajte co mu chuti, nas maly ma najradsej cistu vodu, niekedy mu zvyknem riedit tie Rio cerstve stavy s vodou, aj to ma rad. Napriklad caj mi nevypil este v zivote, takze treba skusat 😉

gabena1
28. aug 2012

ja robievam domaci bazovy sirup...a dala som aj synovi..nie velmmi sladky ale bolo citit bazu...aj caj robievam s troskou cukru a citrona, vypije aj cistu vodu...striedam mu to....a mozem povedat ze ked bol prechladeny tak bazova voda mu aj pomohla.... do tyzdna bol fit 😉
ja sirupy malemu nekupujem !

nanulik
19. sep 2012

ja robím domáci a malý ho pije o 106,

alenka777
19. sep 2012

načo je 18 mesač. dieťaťu bazový sirup - sladká voda?

dudduli
19. sep 2012

jasne 🙂

stanislavao
19. sep 2012

a naco chcete dat dietatu sirup? akykolvek. nechapem. sladke, plno farbiv, alergenov. ale aj keby nie. vazne nechapem, preco dietatu davat sirup. nic dobre v tom nieje.

1234lubka
19. sep 2012

preco ucis dieta na sladku vodu?

anjelicek26
19. sep 2012

Moji piju vodu bez sirupu a zuby sa malej kazia riadne, ale.tam su aj ine faktory, co to sposobili. Bazovy sirup - doma robeny je podla mna super vec, ale nie kupovany v obcode, tam su farbiva, umeliny, zvyraznovace chuti☹