Ahojte potrebujem poradiť môj drobec sa nechce voziť v aute ešte len sadneme a už vresci kričí plače nezaberajú hračky hudba dudlik absolútne nič som bezradná 😭😭😭 dcérka nám spala aj po,3 h a maličký to je hruza des čo mám robiť ide leto budeme musieť sedieť doma???!!!!😱😱😱😱😱
@domushka20 aj naša malá stále kričala v aute, dlhšie ako 10 minút nevydržala nekricat, preto sme autom nechodili na dlhšie trasy. Teraz sa troška polepšila 😊
Mali sme tiež tento problém, neprešli sme ani 10 minút autom bez cirkusu, na vine bola autosedačka, hoci kvalitná, dcére sa v nej nepáčilo. Sedačku sme mali a dcéra sedela na mojich kolenách vzadu ak sme sa potrebovali niekam dostať. Ledva som čakala kedy bude mať kilá na podsedák, to pomohlo. Zbavili sme sa sedačky a bol pokoj potom, už zvládla aj dlhú cestu na dovolenku.
Skúste premiestniť sedačku dopredu aj to by mohlo pomôcť.
@domushka20 mi sme mali pri prvom skoro to iste kym bol vo vajicku. Cestu sme museli planovat na cas kedy mal spinakt inak cista katastrofa. Pravdepodobne mu vadilo sediet v protismere. Mladsi syncek tiez protestoval ale az ked bol starsi asi 4 mesacny a hnet ako som mohla kupovala som druhu sedacku v smere jazdy a odvtedy ziadny problem ani s jednym ani s druhym 😊
@domushka20 no s tym asi bohuzial nic nespravis. budete musiet cestovat len na kratke vzdialenosti. ci sa dieta bude rado vozit alebo nie, to si nevyberies.
@domushka20 on ti plače počas jazdy alebo ešte len vidí auto? Pretože niektorým je odmalička zle v aute najmä keď sedia v zadu, ja som taká istá mne to zacalo po pôrode a syn to má od narodenia
Nasa najmladsia ma dva roky a stale vie spustit sirenu. Place a krici az tak, ze sa ide pogrckat. Dnes sme boli v meste polhodina dokopy tam aj späť 25minut mala hysak a revala , zvysnych 5 minut ticha bolo v case, ked som ju dala von z auta a vyriesila dovod cesty. Ale bezne vie hucat v autosedacke aj hodinu. Casom sa to zlepsilo a ja som sa musela obrnit, nakolko musim soferovat a odviest ostatne deti. No dnesok bol fest husty. Strasne kricala.
Ja som to mala s obidvoma deťmi, akákoľvek cesta v aute nad 15 minút bola vresk a rev. Bohužiaľ, pokiaľ sme nechceli prísť o nervy, na dlhšie výlety sme nemohli ísť. S vekom to prešlo.
@domushka20
My máme to isté od mala, bude mať dva roky.
Keď idem pol hodku k našim, musím mu celú pol hodku spievať. Vtedy je ticho. Keď prestanem, je zle. Rádio nemá rád.
my sme to mali podobne pri prvej dcerke...ked bola malicka vo vajíčku stale sa velmi potila...a vtedy plakala...tak sme sa v aute pestovali, ked mala 9 kg sme kúpili väčšiu sedačku, ze bude lepsie, zacal plac a vracanie...a od 3,5 roka konecne ten plac prestal, uz iba vracanie...prejdeme 5 minut a hotovo...tak kinedrilujeme...a to sme dalsiu sedacku od 15 kg kupovali polohovatelnu...a nic nepomohlo....pred tym..celej rodine sme hovorili, ze nemozeme prist, lebo stale plac...pozerali na mna ako na strasiaka...dovolenka co i len na Slovensku bola pre mna iba predstava...trosku nam pomahali hracky, ktore pri stlacení vydavavali zvuky a pesnicky do auta na cd fiha,smejko,spievankovo a neskor magneticka tabula a knizky... druha dcerka bez problemov...u nas je to jednoducho povaha dietatka....🙂...ale u vas to bude urcite lepsie...skus premysliet, co drobca zabaví, co ma rad aj doma...a mozno to pomoze
@domushka20 my sme mali podobny problem u druheho syna do cca 1 roka- bola to katastrofa- strasne plakaval, takze sme obmedzili cestovanie na takmer ziadne a len nutne. Zhruba po 1 roku sme postupne skusali predlzovat trasy a zacalo sa to podstatne zlepsovat. Dnes ma drobec 2,5 roka a jazdu autom miluje. Podla mna to netreba silit- samozrejme ked musis, tak musis, ale dietatko si urcite postupne zvykne. Chce to len cas. Drzim palce
@domushka20 aj nasa bola taka, neskor ked uz vedela trochu rozpravat sme zistili ze jej je zle v aute.
@domushka20 syn plakaval v aute od cca 6 mes do roka. Obmedzili sme cestovanie na nutne minimum a počkali, kým z toho vyrastie.
@domushka20 my sme to tiez tak mali .. nikam sa nedalo ist, ledva sme dosli k lekarom v ramci mesta .. ona ale revala aj v kociku, satke, vsade. u nas neprichadzalo do uvahy ze by nebola v sedacke, to je velmi riskantne, to radsej nech vresti alebo sediet doma. zacalo sa to zlepsovat ked sme v 19 vymenili vajicko za protismernu 9-25 sedacku, z nej ma lepsi vyhlad a zmesti sa do nej este aj v 3.5 roku a uz cestuje rada 🙂 drzim palce
Nasa detto. Od zaciatku len vreskot. Az sa zadusala takze som musela sediet pri nej a pocas jazdy ju vyberat z vajicka inak by sa zadusila. Preslo to uplne samo. Cca po pol roku. Teraz sedi pekne tichucko vzadu.
@domushka20 no treba asi sedeť pri ňom a nenechať ho tam samého vzadu..:/
Vydržať, prejde to 🙂 môj ročný teraz plakal vo vajíčku lebo nevidel von a vymenila som za protismernu autosedacku a je kľud .
@galioska on plače keď už sadneme do auta minule bol ticho asi 5 min a potom spustil
@llucciaa ja niesom šofér takže sedím pri ňom a aj dcérka sedí v zadu ale nepomáha nič musíme zastať a vybrať ho lebo až modreje od plaču
@domushka20 ani nám nepomáhalo, musel z toho vyrásť a často sme mali prestávky a to sme cestovali z UK na sk a späť, teraz si dáva pred cestou lyžičku medu, cukor, pomáha velmi
@monika7000 veď práve hrkalku čo má rád mu beriem hračky hudbu zapiname a nič :/ manžel vravel že len tak si mám s ním sadať do auta aby si zvykal
U nás to bolo presne to isté, prvý syn spal aj 4 hodiny v aute, mladší len vrieskať. Extrém bol cesta z Talianska kde z polovice Talianska vrieskal až po Viedeň. Už sme boli v koncoch, zobrala som ho k sebe do predu,kaslajuc už na všetko. Ale prešlo to a dnes je taký spachtos že keď sme išli minulý rok do Chorvátska, zaspal v najbližšej dedine a zobudil sa ráno v Chorvátsku. Tento rok budete musieť asi chodiť len na také menšie výlety, z vlastnej skúsenosti by som nešla na dofcu autom.