Cawtw babenky,uz vyse mesiaca sa trapim nad tym ze moj syncek ,chce spavat s babkou,vecer ked je babka doma tak ju vidi a povie ze on chce spinkat s babickou..a ja som stoho nestastná,ked je babka cez den doma,a udrie sa mali,tak ide za nou..a nie za mnou sa polubit..☹ potom ju obima , ked sa ho pytam ci ma lubi tak povie lubim babicku..a vtedy mia j slzy vyjdu..:( neviem cim to je,s babkou travi malo casu,vacsinou je somnou.ked babka nieje cez den doma tak vpohode ide spinkat somnou,nevymisla ako nahle ju uvidi je konec,uz eln babicka ..nachadzal sa uz niekto v takejto situacii?..co mam robit?? poradte mi dakujem..🙂
@lia09 lenže mi žijeme u svokri a asi tu aj ostane vyzera to tak..☹..moja maly bude mat uz 3 roky...a u neho sa to zacalo az teraz..a mne to uz prekaza..Radsej chodim vona len aby bol so svokrou co najmenej a aj tak je taky ked ju uvidi,alebo ked poobede stane tak ma odstkava že chce aby prisla ku nemu babka ho obliect...a mne povie chod preč,neviem kde som zlyhala..☹..asi preto že ja mu nedovolim to čo ona,a ja skor vybuchnem na neho,lebo teraz ma cakaju aj skusky,a ucit sa musim pri nom a siom potom nervozna...☹..Velmi ma to trapy,ze je takyto ,ked mal 2 roky tak mu babka zo srandy povedala nech ide snou spinkať a on ze nie on ide s mamičkou..:( a mne to chyba že to nepovie aj teraz,teraz plače ked ma ist somnou..:(
@19ninka27 neboj, to prejde aj moji to zacali robit, presne vo veku tvojho drobca,,,,,,chytali hisak, ked som ich chcela obliect, obut, alebo cokolvek ine,,,,,,robili to podla toho, u koho sme prave boli, bud u svokrusi, alebo u maminy 😉 hlavne sa snaz cez to povzniest a rob sa, ze sa nic nedeje 😉
@maartinkaa Dakujem pekne 🙂 si ma upokojila,🙂 dufam ze to prejde cim skor..a nebude to trvat dlho,lebo byvame u svokri tak hadam ho to aj tak prejde..🙂a ty byvas zo svokrou a preslo ich to aj tak,ci byvate sami a tak ich to potom preslo..?..
@19ninka27 viem ako sa cítiš.my byvvame u svokry.mame oddelene domácnosti anemame prave najlepsie vztahy,preto tie oddelene domacnosti .no ked sa stretneme zo slusnosti sa porozpravameale to je asi vsetko.mame vlastné vchody lebo situacia nas prinutila takto sa izolovat,ide ale oto ,že moja starsia dcera ked bola vo veku tvojho syna bola na nu neskutocne naviazaná.ato svokra je typ osoby ktorá nieje typ starostlivy,neopyta sa ako sa mame,jednoducho sa nezaujíma.vela som si u nej vytrpela ale co ma ranilo najviac bolo,že moja dcera ked ju videla tak dobre že nohy nedolamala tak zanou bežala,cítila som sa hrozne ved ja som ju pred svokrou ochranovala lebo svokra v bite fajči a...ja som sa snažila amoja dcera robila opak.nevedela som ako sa mam správať ,riešila som to tak ,že sme väčšinou chodili na prechadzky ale po tych istych trasach sa nedalo donekonecna,vela som trpela koli tomu ,srdce mi trhalo .anejako to preslo už ma to tak nebolí ,neviem prečo,ale zacala som si uvedomovať ,že kto je viac ako matka?ona ma ma najradšej lebo som jej matka nik nieje bližší ako mama,aj ked sa tvoj synček takto správa vec že nikto nieje prenho viac ako ty ,to všetko ako si sa starala astaraš to ma vštepene vo svojom srdiečku ,ato ako sa sprava ku babke nieje nič viac ako číra zvedavosť,on pozna ako je to stebou chce vyskusat ako je to sbabkou,po čase ho to prejde aprejde to aj teba neboj viem presla som si tymi pocitmi, 😉
@19ninka27 ahoj,ano u nas jej to to iste.ale ked sa jej spytam,ci ma lubi zatial sa nestalo,ze by neodpovedala,povie mna.ale mame to iste u obidvoch starkych.ci u svokry alebo u mojej maminy.mna to tiez pekne stve,ale co narobim.budme radi,ze starke maju radi nase deticky a oni ich.tak som sa to naucila brat,lebo co jej mam zakazat starku a o nej hovorit?nam sa to stava vecer pred spanim,ked zisti,ze ocko nie je pri nas,hned hovori tato a ked uz lezi s ami,zacne spievat o babe.
no presne to je asi aj o tom,ze my mame zakazeme a starke to napriek tomu dovolia. a tym padom nam krasne narusaju miestami autoritu.no nie je tak?pevne nervicky 19ninka27
@19ninka27 ja myslím, že ťa iba skúša, čo si može dovoliť. a keď vidí ako sa trápiš, tak vlastne získa dokaž, že ho ľúbiš a chce to získať znova. skús s tým začať súhlasiť a nájsť s v tom výhody. keď chce aby babka obliekla dobre, super, máš pomoc a neboj sa ju využiť a malému aj povedz, že super, aspoň nemusíš ty, že si viac odpočinieš. a za chvíľu spozornie a začne behať za tebou. lebo čím viac to budeš chcieť utnúť, tým viac to bude skúšať a ešte sa aj svokra zatne. aby sa to proti tebe neotočilo. ale pozor na ton hlasu, snaž sa znieť v pohode. držím palčeky. 🙂
@19ninka27 u nas to bolo tak,ze ked bola mama u nas,ja som sa na malu ani len pozriet nemohla.Hned plakala a bezala objimat mamu.Nebodaj som ju chcela obliect alebo dat jej jest a chytila amok.Vtedy len a len moja mama.Teraz ma 2roky a je to uz o nieco lepsie.Tiez ked sme same dve,tak ma objima a povie ze ma lubi.Myslim,ze to bude uz len lepsie,bude rozumnejsia.Ja sa nadtym uz nezastavujem,s mamou je malo tak nech si to uziju 😉