Mohlo 7 mesačné dieťa povedať slovo teta?

nasta197
23. sep 2011

moja kamaratka tvrdí že jej 7 mes. syn povedal prvé slovo TETA ja tomu neverím a vy?

pocahontas35
23. sep 2011

moj maly presne ako 7mesacny povedal prve slova mama a baba ... takze je to mozne 🙂) mohol povedat TETA

zuzana76
23. sep 2011

tazko povedat, mohol povedat nieco co tak znelo, ale zrejme este nemyslel na konkretne slovo, ale ja som raz bola svedkom ako mne 11-mesacne dieta leziace v kociku - bol to kolegynin vnuk , ona ho kocikovala a ja som ich stretla a naklonila sa nad kocik, on ako tam lezal zababuseny povedal uplne zretelne - NEVIDIM - este aj vycasovane a uplne zretelne, sme sa s kolegynou obe cudovali, ze normalne zareagoval na situaciu, a este aj slovo vycasoval.

majusa
23. sep 2011

naša Viki hovorí od šiestich mesiacov havo, mama, tata, v 7. sa jej raz podarilo povedať papagaj, ale to musela byť len nejaká náhoda, lebo viac to potom nehovorila. Takže určite to je možné

romcag
23. sep 2011

mojej sa náhodou podarilo v 7 mesiacoch povedať kika, ale len jeden krát a asi za to, že všetci na ňu len Kika, Kika 😀 takže je to možné, že sa mu to podarilo, aspoň podľa mňa

smarti
23. sep 2011

Kľudne to mohol povedať, ale zrejme to z neho len vyletelo. Moja mladšia dcéra pekne rozpráva, džavoce všetko možné a niekedy sa tiež čudujeme, čo z nej vyletí. A napriek tomu, že pekne rozpráva, tak viem, že niekedy je to len náhoda, že to povie. A teta u nás tiež patrio medzi prvé slová. Ale určite nie úmyselne to dieťa povie v tomto veku. Naša niekedy pred prvým rokom začala hovoriť "pupava", ale nevedela, že naozaj také niečo existuje. Takže v pohode.

majka35
23. sep 2011

nechápem, prečo tomu neveríš 😕 😕 😕 😕 😕

poleva
23. sep 2011

áno je to možné,ja mám dvojičky a takisto,teta bolo prvé u jedného z nich,teraz mama,baba a kde sa hodjajú na hojdačke,druhý sa naučil,homba homba hovorí,,,každé dieťa je iné,niektoré skôr chodí,iné skôr rozpráva

ani3012
23. sep 2011

Evička teta nepovedala ani v dvoch rokoch...to len pre útechu netalentovaných detí 😉

akika722
23. sep 2011

ANO JE TO MOžNE 😀 lebo moj maly tiež presne v 7mich m. povedal presne slovo teta ako syn tvojej kamošky..
prve slovo bolo ham a hned potom teta 😉

cmulinko
23. sep 2011

pre mna uz nic nie je nemozne,ked moja svokra tvrdi,ze moj muz v 1 roku uz vedel Otce nas.... 😀 😀

tinki
23. sep 2011

ja si tiež myslím, že je to asi náhoda...mojej sa stane, že z nej občas vyletí "kde"...často sa hráme na skrývačku...ale povedala to ešte len tri krát...a cmulinko... 😀 super teda..

bambi2
23. sep 2011

moj synovec povedal prve slovo v 8 mesiacoch a bolo to "ujo"... lebo mal tolko chlapov okolo seba a ona mu stale hovorila, to je ujo... a maly ked volakeho chlapa zbadal tak povedal ujo... 😀 tak moze byt...

ingrid25
23. sep 2011

jasne ze moze byt, ale iba take spajanie hlasok, slabik vramci dzavotania.... vyznam na 100% nebol mysleny tak ako povedany. Aj mama hovori vela deti skoro, aj ked netusia este co to znamena. vyznam urcite zacnu prikladat slovam tak po 11 mesiaci.

barmar
23. sep 2011

aj moj syn povedal prve slovo teta...a potom tato a ujo a Aka...a mama dlllho nebolo a teraz ma 20 mes. a pekne sa rozkecal a nie som mama ale pekne ma oslovuje mami 🙂
😉

zuzana17
23. sep 2011

povedať to mohlo, ale určite pritom nemyslelo na žiadnu tetu 😀 .

alenka777
23. sep 2011

Moja dcéra od 8 mesiacov hovorila teta.

brulka
23. sep 2011

presne ako pise zuzana17 dieta povie vselico ale este nevie v tomto veku konkretny vyznam slova 🙂 myslim ze je to skor vynimocne aby ten vyznam v 7 mesiacoch vnimalo i ked aj take deti sa asi najdu. moja povedala krasne zretelne mama ked mala 5 mesiacov, ale ja som si nenahovarala ze tym mysli mna 😀. mama bolo nasim prvym slovom a zacala ho hovorit cielene v 8,5 mesiacoch 🙂 a aj to v krizovych situaciach ked som jej zmizla z dohladu 🙂 . a nechapem celkom preco ta to trapi 😅 vsetky mamky si kadeco nahovaraju 😀 ono si clovek naozaj zo zaciatku nie je isty ci to dieta to vravi vazne a chape co vravi. moja teraz neustale opakuje kde je kde je a podava mi deku aby sme sa hrali na kuk-kuk, ma tu otazku spojenu s touto hrou ale isto nerozumie konkretne co tie slovka znamenaju. aj stale na nieco ukazuje tam je tam je ... tak ale nejako sa deti ucia rozpravat postupne im to zacne dochadzat aj v inych suvislostiach az nakoniec pochopie presny vyznam kazdeho slova 😵

riska
23. sep 2011

mať tak tvoje starosti 😝 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz