Modrina na čele u novorodenca po sekcii

timoli
23. sep 2011

Ahojte mamicky, vcera sa mi narodil synovec 😀 , vecer prisiel stasny otecko ukazat foto malinkeho a skoro som odpadla. Cez cele celo mal modrinu. Podotykam, ze maleho sme videli tesne po porode a tam to viditelne nebolo. Porod rozbehol malinky o tri tyzdne skor. Mamicka mala indikaciu rodila sekciou v celkovej anesteze. Doktorka aj sestricky modriny bagatelizovali, ze to nic nie je....... Ja sama som matkou dvoch deti, tiez sa rodili cisarskym, ale podla mna to normalne nie je a mam strach. Ma niektora z vas podobnu skusenost, ze babatko po narodeni malo modriny ?????

petkaa28
23. sep 2011

Nebolo to sice po cr, ale klasicky porod - moj bratranec sa narodil s riadnym monoklom...jeho mamina prestala tlacit ked nemala..trvalo to mesiac - dva a bolo po monokli 🙂

timoli
autor
23. sep 2011

@petkaa28 ahoj ,vdaka za reakciu. prave som prisla z navstevy v porodnici a na zivo to nie je az take brutalne ako to vizeralo na foto. pekny den

adona71
9. okt 2012

ahojte..moja dcerka mala po sekcii na hlavicke dva stehy..ked som sa pytala lekarky preco to tam ma tak len povedala,ze pri sekcii sa to stava,ze sa sem tam poreze.to akoze mozem byt rada,ze jej nevypichli ocko??????? ☹

habibi78
9. okt 2012

@adona71 akoze by som si vypytala lekarsku spravu...musia mat o tom zapis ze ju sili.... nie, nestava sa to....

miros_dh
9. okt 2012

@adona71 to nemyslis vazne!!!!!

miros_dh
9. okt 2012

@timoli nasa malicka tiez mala modrinu na cele, ked sa narodila.. Mala zaseknute celicko v panve a prave preto som rodila cisarskym

adona71
10. okt 2012

v lekarskej sprave nic nebolo..mam to odfotene a mala ma tam jazvicku...lekarka ktora ma rodila isla na dovolenku na druhy den a kazdy daval ruky prec od toho..nastastie je zdrava,ale v Rv by som uz nerodila.