Mini - jasle Kamila Kováčová v Petržalke

zuzka38
29. mar 2012

vie niekto poskytnť referencie na tieto jasle? s čím ste boli/ste spokojní? s čím ste/boli nespokojní? dali by ste tam svoje dieťa? ak áno, prečo ak nie, prečo? ďakujem 🙂

mimikas
31. máj 2012

aktualizujem temu, dajte niekto info ak mate s nimi skusenost,
Dakujem

mimikas
31. máj 2012

@zuzka38 ahoj, bola si sa tam pozriet a davas tam svoje dieta? Ja som tam bola dnes a p. Kovacova sa mi velmi pacila a mam na nu aj dobre referencie.

zuzka38
autor
31. máj 2012

@mimikas ahoj, nie nebola som tam.. kde sa ti podarilo ziskat referencie? ebo co ja som patrala tak nic.. a ani tu sa nikto neozyva.. budete tam chodit?

mimikas
31. máj 2012

@zuzka38 mne p. Kovacovu odporucila kolegyna, pracovali spolu este ked p. Kovacova robola sestru. Dnes som tam bola a pride mi velmi mila a s detmi to vie, ved je pediatricka sestra. Ten bytik kde to ma nie je ziaden luxus ale ma len 4 deti takze sa im venuje a co sa mi najviac paci ze im sama vari domacu stravu a podla toho co mozu a co nie. Este nie sme uplne rozhodnuty ale som dost naklonena. My mame este v zalohe jasle Babyrelax v Dubravke. Ty si si nakoniec ktore jasle vybrala? My sme boli este pozriet vo Fialocke.

zuzka38
autor
31. máj 2012

@mimikas a ako casto chodi s detickami von? ake vekove rozpatie je medzi detickami?
ja stale hladam este, aktualne to bude asi od septembra, takze to riesim, mozno to vyriesim ako sukromny babysitting, ale skor som xcela aby bol v kolektiive..

mimikas
31. máj 2012

@zuzka38 chodia von 2x denne, doobeda a potom este poobede, ale pre mna dost nevyhoda ze nemaju svoje ihrisko. Inak skus pozriet aj Babyrelax v Dubravke, nam sa tam tiez velmi pacilo, uplne nove jaslicky a maju aj svoju zahradu. Ja sa neviem rozhodnut medzi Babyrelax a Mini jasliami. Teraz tam mali dve deti okolo 1,5 - 2 rokov. Moj bude nastupovat v Septembri a to bude mat 8 mesiacov.

zuzka38
autor
31. máj 2012

@mimikas tak urcite je lepsie ak maju svoje ihrisko, ten babyrelax mam dost od ruky, este petrzalka ako tak.. drzim palce pri vybere ;)

mimikas
31. máj 2012

@zuzka38 aj tebe. Dufam ze nam tu da niekto nejake referencie

bibap
24. aug 2012

@zuzka38
@mimikas Ahojte kocky, my sme s nadsenim chodili k pani Kovacovej do Mini-jasiel. Brali sme ju ako druhu mamu nasej Emmky, mala ju uplne miluje. Kedze sme ale z Dunajskej Luznej a do Petrzalky mame hodinu v zapche tam a hodinu v zapche spat, rozhodli sme sa ju dat blizsie k domu. Pani Kovacova ma teraz jedno miesto volne od septembra.
Je mi to strasne luto, ale tie zapchy su brutal, takze sa musime s pani Kamilou rozlucit. Pomaham jej aspon takto, ze davam do pozornosti, ze ma miesto volne a budem rada, ked sa podari nejake dalsie babo najst. Keby ste chceli dalsie info o pani Kamile a jej jaslickach, piste do spravy 🙂

mimikas
24. aug 2012

@bibap jej ahoj, my sme u pani Kovacovej zacali uz v July a malemu travom zvyknutie si v jaslickach az 2 minuty 😀 , takze tvoju Emku pozname 😀 , ona je fakt super a s detmi to vie.

bibap
24. aug 2012

@mimikas jej ahoj, Ty mas to zlate mimco malinke, ze? 🙂

mimikas
25. aug 2012

@bibap áno ten drobcek Viktorko ten je moj, myslím za sme sa raz aj stretli ked ste doniesli Emku.

mikadooo
25. aug 2012

Ahojte baby, da sa tam dat babo aj na 1 den v tyzdni? Chodim do roboty vypomahat 1x tyzdenne, zatial to riesim babkami, ale tie tiez pracuju, tak to by mi celkom pomohlo...

mikadooo
25. aug 2012

@mimikas
@bibap Ahojte baby, da sa tam dat babo aj na 1 den v tyzdni? Chodim do roboty vypomahat 1x tyzdenne, zatial to riesim babkami, ale tie tiez pracuju, tak to by mi celkom pomohlo...

bibap
25. aug 2012

@mimikas ano jasne pamatam sa 🙂)

bibap
25. aug 2012

@mikadooo Ahoj, skus sa pani Kovacovej spytat, mozno sa da.

mikadooo
25. aug 2012

dik skusim 🙂

jabatko
21. sep 2012

@mikadooo
@zuzka38 ..ahojte, ak ešte potrebujete poratiť, tak ja malého dávam do Mini raj pre deti v Petržalke, kamarátka opatruje detičky podľa potreby rodičov (celý deň, pol dňa, 1 hodina,..) dá sa dohodnúť na všetkom, predtým pracovala v škôlke, aj v škole, má pedagogické vzdelanie a veľmi veľa sa deťom venuje, cenovo je to tiež dostupné a je možné si uplatniť príspevok na starostlivosť o dieťa.. =)..ak by ste chceli viacej info tak sa ozvite =))

janka2307
22. okt 2012

@jabatko ahoj, poprosim Ta kontakt do IP na Mini raj i na tvoju kamaratku v Petrzalke, dakujem Jana

leusska
6. jan 2013

@jabatko mozem tiez poprosit kontakt do IP

miroslavaskodova
19. nov 2013

@jabatko tiez by som chcela poprosit o viac info do IP

majloo
9. jan 2014

@jabatko ja by som tiez chcela poprosit nejake info, pozerala som na ich webe, ale ked mas skusenosti 🙂

bibap
13. mar 2014

pani KOvacova s minijaslami ukoncila prevazdku :(

aalleennaa
23. sep 2014

Ďakujem za toto info - hoci ma to mrzí, lebo som ju práve zvažovala pre moju malú. Nuž čo...idem hľadať ďalej.

tomljenovix
5. feb 2015

ahoj, tieto jasle su uz zrušené, na veľky žiaľ pre iné mamy. Ja som tam mla dcérku od 1,5 roka a pani Kamila robila výbornú pracu. V tom čase som obehala snáď všetky dostupne jasle ale podla môjho názoru najprirodzenejšie pre deti boli Minijasle u pani Kamily.

vcielkaajmaja
12. nov 2015

Ahojte,
zaujimalo by ma ci mate niekto skusenosti s Mini Rajom pre deti v Petrzalke.
Dakujem vopred.