Ahojte..potrebujem radu od niekoho kto sa skor rozumie.. Mam mesacnu dcerku ktora ma skoro od narodenia zlepene ocko a dost jej slzi..detska lekarka nam najprv dala kvapky ocuflash, kedze nezabrali kazala davat masticku framykoin ale ani ta moc nepomohla a dnes nam dala kvapky oftaquix 5x denne jednu kvapku do ocka..ale v pribalovom letaciku je uvedene ze sa neodporuca liek podavat detom mladsim ako jeden rok..tak sa bojim ci jej to nemoze uskodit..dakujem za kazdu odpoved..
@sisinde dakujem za odpoved🙂.. Nestretla som sa s nimi este tak preto ma to zarazilo..
Chodte na ocnu amb.zrejme potrebuje preplach slznych ciest a kvapkanie donekonecna jej nepomoze.som ocna operacna sestra
@janinah myslim si aj ja ze to ma upchate..pytala som vcera vymenny listok ale nechcela mi dat..dala mi zas len kvapky a ze jej to mam masirovat..dakujem za odpoved
@romanka_369 asi caka, ze sa to vyriesi aj bez toho, babo ma mesiac, vacsinou tomu nechavaju este trochu cas. Ak sa to nezlepsi snad vas na preplach posle.
@romanka_369 ak kojis, kvapkaj maličkej do ocka aj svoje mliečko. Vždy, keď ju budeš kŕmiť. Je to liek starých materí, a krásne zaberá. Aj dobuducna, ak sa dieťatku zapáli očko, hneď kvapni.
co tak ist lekarovi
@paneboze treba lepsie citat..
@romanka_369 synovi očko hnisalo vyše dvoch mesiacov,minuli sme štyri rôzne kvapky, moje mlieko...nakoniec sme skončili u očnej s tým, že mu to musela prepichovať.. teraz ľutujem,že som s ním nešla hneď. Takže zbytočne nečakaj, ak to má upchaté kvapky nepomôžu
Ekzem
@romanka_369 Ahoj, oftaquix sa dava bezne aj malym babatkam, nemusis sa obavat, vasa Dr. urcite vie co predpisuje.