Máte skúsenosť so škôlkou Pifflova a Macharova v Petržalke?

littleflowerka
30. dec 2014

Keďže mám info, že prihláška sa môže podať len do jednej štátnej materskej škôlky, potrebujeme sa rozhodnúť, do ktorej?

alabama0011
30. dec 2014

Nasa chodi na Macharovu od septembra, sme spokojni v ramci moznosti ake statna skolka moze poskytnut. Mala je aj tak viac doma ako v skolke, stale je chora.. Vydrzi tak 7 dni a uz sopli, kasle, angina, atd... Davali sme aj na pifflovu, tam nas zamietli.

bubelko
30. dec 2014

na pifflovu chodi sestrin syn. je spokojna so skolkou a synovcovi sa tam tiez paci.

katulienkax
30. dec 2014

Kľudne môžes aj do oboch dat my sme dali min rok do 2 a do jednej nakoniec vzali a ti co dali len do jednej nevzali dieta

althejka
11. jan 2015

Aj ja rozmyslam nad skolkou na Pifflovej, chodia tam deticky normalne od 3 rokov? nas je oktobrovy,tak mam take zle tusenie,ze mi ho tento rok nevezmu,ale prihlasku chcem podat aj tak. Nosi sa osobne,ci postou?dakujem za pripadne odpovede 🙂

perutin
15. jan 2015

Bolo nieco s cim ste boli nespokojne?

eliniatko
18. sep 2017

Ahojte, my chodíme na Macharovu, zvažovala som aj Pifflovu ale na Macharovej je taká milá, príjemná pani riaditeľka, že som dala iba tam... Vedela som že v skoro troch mi malého nevezmú, ale dala som aj tak, lebo pani riaditeľka povedala že potom sú tí čo ich nevzali "v poradí" aj cez rok ak by niekto vypadol, a aj budúci... Tento rok má tri (v novembri 4, už ho berú ako 4ročáka) a ho vzali, pani riaditeľka vravela že sa snažili čo najviac deťom vyjsť v ústrety. Škôlka je úžasná, pani učiteľky skvelé, budova možno staršia ale vybavená vcelku dobre (vedia hospodáriť s tým čo majú), v triedach sú namontované nové dotykové tabule s premietačom, všetko pôsobí pekne a čisto, a funkčne, aj keď niektoré veci sú staršie. Režim je dobrý a funkčný, o takmer všetkom sa dá dohodnúť. Od začiatku čo som tam prvý raz vkročila som akosi mala zo škôlky dobrý pocit a sa mi to aj potvrdilo . možno menšia, menej "promovaná" škôlka bez niektorých väčších akcií ako susedná Pifflova, no o to "domáckejšia" a dobre fungujúca. Syn je maximálne spokojný a do škôlky sa teší (on je veľmi spoločenský tvor). Aj kuchyňa je dobrá a väčšinou mu veľmi chutí, pekne papá. Odporúčame všetkými desiatimi a aj súrodencov budeme prihlasovať tam. Keby boli nejaké otázky, ak viem, odpoviem.

zuzka_t
26. feb 2023

@eliniatko dobrý deň, môžem sa opýtať aké máte skúsenosti s Macharovou? Už je to nejaký rok, no chcela by som sa opýtať ako to hodnotíte spätne, ako pripravila škôlka syna na školu, pripadne či máte aj aktuálnu skúsenosť, aké sú tam pani učiteľky atď. Dakujem 🙂

eliniatko
7. mar 2023

@zuzka_t vsetci moji tam chodili, najmensi teraz posledny rok, a boli spokojni. dala by som ich tam znova.