Keďže mám info, že prihláška sa môže podať len do jednej štátnej materskej škôlky, potrebujeme sa rozhodnúť, do ktorej?
na pifflovu chodi sestrin syn. je spokojna so skolkou a synovcovi sa tam tiez paci.
Kľudne môžes aj do oboch dat my sme dali min rok do 2 a do jednej nakoniec vzali a ti co dali len do jednej nevzali dieta
Aj ja rozmyslam nad skolkou na Pifflovej, chodia tam deticky normalne od 3 rokov? nas je oktobrovy,tak mam take zle tusenie,ze mi ho tento rok nevezmu,ale prihlasku chcem podat aj tak. Nosi sa osobne,ci postou?dakujem za pripadne odpovede 🙂
Bolo nieco s cim ste boli nespokojne?
Ahojte, my chodíme na Macharovu, zvažovala som aj Pifflovu ale na Macharovej je taká milá, príjemná pani riaditeľka, že som dala iba tam... Vedela som že v skoro troch mi malého nevezmú, ale dala som aj tak, lebo pani riaditeľka povedala že potom sú tí čo ich nevzali "v poradí" aj cez rok ak by niekto vypadol, a aj budúci... Tento rok má tri (v novembri 4, už ho berú ako 4ročáka) a ho vzali, pani riaditeľka vravela že sa snažili čo najviac deťom vyjsť v ústrety. Škôlka je úžasná, pani učiteľky skvelé, budova možno staršia ale vybavená vcelku dobre (vedia hospodáriť s tým čo majú), v triedach sú namontované nové dotykové tabule s premietačom, všetko pôsobí pekne a čisto, a funkčne, aj keď niektoré veci sú staršie. Režim je dobrý a funkčný, o takmer všetkom sa dá dohodnúť. Od začiatku čo som tam prvý raz vkročila som akosi mala zo škôlky dobrý pocit a sa mi to aj potvrdilo . možno menšia, menej "promovaná" škôlka bez niektorých väčších akcií ako susedná Pifflova, no o to "domáckejšia" a dobre fungujúca. Syn je maximálne spokojný a do škôlky sa teší (on je veľmi spoločenský tvor). Aj kuchyňa je dobrá a väčšinou mu veľmi chutí, pekne papá. Odporúčame všetkými desiatimi a aj súrodencov budeme prihlasovať tam. Keby boli nejaké otázky, ak viem, odpoviem.
Nasa chodi na Macharovu od septembra, sme spokojni v ramci moznosti ake statna skolka moze poskytnut. Mala je aj tak viac doma ako v skolke, stale je chora.. Vydrzi tak 7 dni a uz sopli, kasle, angina, atd... Davali sme aj na pifflovu, tam nas zamietli.