Máme 7 týždňov a veľa spíme

bubla123
7. máj 2018

Ahojte maminky malinká obrazovka je dobré nechať drobca spinkať tak veľa lebo vždy keď sme hladný zobudí. Sa mrnči a keď mu je málo začne plakať že mu treba dorobiť. My 150ml -200ml spapame že sa len tak zaprasi za fľaškou .... Keď si. Mu dávala primerane 120ml plakal. Aj pol hodinu. Už sa nedal utíšiť a už tak plakal že ho dusilo som mu to mlieko dať musela doktorka povedala že to nevadí že bábätko. Si pýta kokoľko potrebuje ... My dokážeme aj 12hodin spinkať

beky1813
7. máj 2018

Este raz? Ak som to dobre vylustila, dieta nebudit. Pribera? Tak nech si pospi. A davaj tolko mlieka, kolko si prosi. Naco trapit dieta hladom

pininka
7. máj 2018

Dieta sa budit nema,pokial pribera. Ak spi v noci 12 hodin, to je v poho,aj moja neter tak spala. Ale ak cez den, to by som uz spozornela. Nemal nahodou silnu zltacku?

evittam
7. máj 2018

@beky1813 Ved to sa ani "lúštiť" neda...Zase to "papáme,spinkame, kakame,...."🙄

evittam
7. máj 2018

@bubla123 Dieta ak je hladne treba mu dat jest, ak chce spat nech spi. Suhlas s @beky1813

beky1813
7. máj 2018

@evittam a mozno to robi zaroven s babom 😀 aj ked toto mi pride vymyslene. Tu ma dieta 7 tyzdnov a dava um, 8.aprila malo 3 mesiace a dojcila.

anickaaa6aaa
7. máj 2018

@evittam veru...ako môže dospelá žena takto písať 😖

ovrl
7. máj 2018

@anickaaa6aaa asi by mali zavest iq testy pred vytvorenim novej temy... nieco ako captcha, v zmysle "napiste vetu bez chyb" a az potom by system povolil zadat temu :D

0silvia0
7. máj 2018

@bubla123 ..."malinká obrazovka" 😨😲😖 to čo je???

alex666
7. máj 2018

@0silvia0 hahaha, to som tiez lustila - akoby to dieta malo nejaku obrazovku alebo co :D :D :D Zrejme dotycna pouziva autocorrect a nevie po sebe citat...

ovrl
7. máj 2018

@0silvia0 asi automaticke doplnenie/korekcia slov.. aj tie bodky a velke pismena v strede vety tomu nasvedcuju. ale kurnik sak si to po sebe precitam a ked je to gulas tak opravim, idealne tu autokorekciu vypnem :-\

gertrudka222
7. máj 2018

Tak to mi chvíľu trvalo kým som rozlúštila tú šifru ale pokiaľ normálne priberá a keď sa zobudí tak spapá dosť tak buď iba rada, že ti tak pekne spinká

lorela
7. máj 2018

@bubla123 Ak ti doktorka povedala, že bábo treba nechať spinkať a kŕmiť toľko, koľko spapá, tak niet pochýb, že to tak máš robiť. Myslím, že máloktorá žena - matka by napísala niečo iné.

anetuska7
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lorela
7. máj 2018

Gramatická chyba žiadna, len automatické opravovanie, takže "klídek" 🙂

ifava
7. máj 2018

Joj co by za to niektore baby dali aby im deti spali tolko co tebe spi, ak pomedzi to v pohode stiha papat a na kontrole pekne ukazuje, ze rastie a pribera tak sa nemas precho strachovat, aj doktorka by ti sama povedala keby bolo nieco zle, ze ho mas castejsie budit kvoli papaniu 🙂

ladyblcha
7. máj 2018

@ovrl 🤣😂🤣😂

podkovickaa
7. máj 2018

Kakate ,spinkate spolu ?
Mozno je problem to,ze pijete dvaja z jednej flase a vy odpijete vetsie mnozstvo.
Jasne ze decku skoro nic nezostane,place a budi sa hladne.Treba rozdelilit fifty fifty do dvoch flias.
To ,ze este spolu aj kakate je uz silne kafe ,ale co no .Kazdy ma ine spolocne aktivity.😲

mirabelalka
7. máj 2018

Aj mne moja maličká od narodenia stále len spala, najedla sa a spala....tak však je to ok, novorodenec do 6t iba spí. Dojcila som 3-4x za noc. Potom som prešla na umelé mlieko, cez deň sa najedla a chvíľku bola hore a zase spala a takto dokola. A v noci prespala 10h vkuse. Takže za 24h jedla max.4-5x, aj ked vraj priberala v norme. Keď už mala 3mesiace, tak sa mi to prestalo páčiť, veď nemôže stále iba spať. Doktorka že budte rada, veď aj vy si oddychnite a pospite. ČO by iné mamy za to dali. Ale mne to nedalo.....doktorka nakoniec zobrala malickej krv (na moje neustále naliehanie) a mala enormne málo železa, takže preto stále spí. Som rada, ze som sa nenechala odbiť a už aspoň viem dôvod. Možno to bude aj Váš prípad, skúste skonzultovat s detskou lekárkou.

henrietahena
15. máj 2018

Nehnevaj sa, ale čo by si chcela aby 7 týždňové bábo robilo? Tancovalo rock'n'roll? Ešte si užívaj keď spí. Postupom času do jedného roka to bude menej a menej hlavne cez deň.