Mám roztržité dieťa. Ako ho skrotiť?

borisvolcko
14. feb 2014

Mám chlapčeka, v januári mal 3 roky, podľa mňa na svoj vek normálne vyspelý, rozpráva úplne všetko už aj r, pol roka chodí do škôlky, ale čím ďalej je s ním ťažšie niečo robiť. Hrá sa v podstate len sám, lebo keď chceme niečo s ním robiť jeho to nebaví, vydrží iba chvíľu a potom odíde, alebo chce to robiť on a všetko berie z ruky, pri ničom nevydrží, iba pri skákaní po posteli, auto na diaľkové nič iba pozerať ako vrčia kolesá,, lego tak 5 min,maľuje 5min, raz tam, raz tam, odchod zo škôlky je na pol hodiny, lebo je pochabý, keď sa ho opýtam čo robili alebo papali, ešte nikdy neodpovedal, často neodpovedá ani doma iba sa smeje, v obchode tiež niekedy nevie čo zo sebou a tak isto aj doma. Venujeme sa mu, ale je to na nervy s ním, na to ako rozumie sa s ním nedá dohodnúť...

sissy27
14. feb 2014

@borisvolcko podľa mňa úplne normálne trojročné dieťa 🙂

zuzanockamt
14. feb 2014

@borisvolcko tiez si myslim, ze normalka - primerane veku 🙂 😉

hajajanka
14. feb 2014

@borisvolcko Mas doma uplne normalne dieta 🙂

darina1952
14. feb 2014

@borisvolcko mám to isté doma 😉 a je to úplne bežné správanie detí v tomto veku. Neobsedí, každú chvíľu iná hračka...a už naňho ide obdobie vzdoru 😀 Ja, Moje, Ja sám...

tatis
14. feb 2014

To si opisovala mojho Mareka ? 🙂

andynika
16. feb 2014

tak ...........hmm vyckaj este hadam keby si citila ze je naozaj iny mohla by to byt slaba zataz autizmu ale este je mali buduje si svoje ja