Caute, syn bude mat 3, a uz 10000000x som hovorila a vysvetlovala, ze PSA NEBIJEME. Naposledy pred 3 dnami, uz som ho varovala, ze ak este raz, dam mu po riti. Dnes donho vaknusom, upozornila som ho, este rza a dostane po riti, a ako keby naschval, kopol ho. 😡 Tak som tam isla, dala po zadku. Samozrejme plakal, ja som mu iba s kludom povedala, ze upozornila som ho, neposluchal, preto dostal. Po tejto vete uz neplakal a akoby nic.....
@galganka Ano, aby vedel co to je, ked niekoho udreme. Lebo evidentne 100000x nestacilo vysvetlit.
Jaj tato diskusia tu zase rozprudi vasne 🫣🍿.
Ja len tolko k tomu (kedze dnes sa nemam chut s nikym dohadovat 😅), je to tvoje dieta, tvoje vychovne metody. Myslim, ze vies pre a proti takehoto riesenia, ak nie, staci si o tom troska nastudovat.
co sa pytas, ked uz si dala 😀 .. uvidis casom, ci to zabralo
@barbora0308 Uz som studovala, presla som vsetko. V tomto duchu vychovavam svoje fieta. Som empaticka, kricim malokedy, vysvetlujem. Moje dieta nie je hystericke, je dobre. Ale nasmu psovi nie. A nie dat pokoj. A teraz po tomto komentari uz sa potvrdzujem, ze som dobre spravila. Zas netreba z nich spravit malych Bohov, a nechat, aby si robili, co chcu. Stacilo tych debilnych teorii. Kvoli tomu urcite nebude plakat u psychologa. Ja si myslim, ze dostava dost lasky a empatie. Ale toto e-e....
A ty si kde ked ho bije ? Len sa prizeras?
Deti vyrastali so psami.skusali kopnut ,na rukach vlacit.
Vzdy som zasiahla a dieta stopla.vysvetlila ze pes bude mat aua.
Mam zazracne deti🤩 pochopili
No vidis, ty si uz davno presvedcena o svojej pravde a o tom, ze si spravila dobre. Tak na co tvoja otazka a diskusia?
@biglovemom tak sa tes
@barbora0308 lebo takto som sa rozhodla.
nevyčítaj si to ...stalo sa. spravila by som to isté. možno si syn už z toho zoberie poučenie.
Tak dnes mas dobry den, same dobre rozhodnutia 👍😁.
@barbora0308 tiez som si myslela😅
Cudna autorka toto -mozno ma predsa malinko vycitky svedomia tak sa chcela uistit ze spravila dobre ze decko vytrieskala 🤷🏼♀️
A ak pes nebude počúvať syna a syn mu natrieska lebo ho nepočúval? 😁 veď aj maminka to tak robí...nepočúvam, dostanem na zadok...
Usla ti ruka, stava sa. Ale pre buducnost ked bude zadrapovat do psa zvol iny sposob. Posadt na stolicku alebo ho zobrat daleko od psa a nepustit ho k nemu.
ja by som tiež dieťa capla.
Dobre si spravila,ja som nebila ale také tresty som dávala ,že by ma mamičky tu hneď udali na sociálku
Autorka....spravila si dobre,len si sa zverila na zlej stránke.Tu si dámy vysvetľujú capnutie po riti ako bitku do krvi.
Oni by len dokolecka vysvetľovali a dúfali,že psovi nedôjde trpezlivosť skôr ako im.Vsakze.A pozerali sa,ako ich dieťa bije psa.To je choré na hlavu
A ospravedlňovali by to ,,živým dietatom" a respektujucou vychovou
Nechapem naco nam to oznamujes.
Ahoj, urobila si dobre, niekedy sa inak nedá...
Chudak pes zrejme 100000 krat udrety...mne je tak luto tych zvierat
@martinkatinka Hlavne nechapem nazov diskusie, jedine, ak by to menil admin...Ved sa uz stalo.
@barbora0308
podľa mňa zmena od admina🙈
No zle si urobila, treba nabuduce aj do syna kopnut, nech sa nauci zasran maly 🤦🏼♀️ ale neviem ci sa potom este stale budes moct tvarit aka si empaticka a laskava, vysvetlujuca matka.
Ked si myslis, ze ako dobre si urobila ked dostal, tak naco sem pises :D
Samozrejme nie je v poriadnu ak dieta kopne do psa, ale riesit jeho nasilie tym ze si nasilna voci nemu, tak to teda postrada elementarnu logiku.
Psík sa tiež vie brániť. Stačí možno pohroziť, že ho môže kusnúť.
koľko si nechala toho chudáka psa otlkat? Chytim ruky, rázne nie
Riešiť násilie násilím podľa mňa nieje cesta
si ho mala tak zrezat, aby si to pamatal do konca zivota, ze PSA NEBIJEME 🙂 🙂 🙂
Neviem ci ma dieta aj pes 100 kil a 4 metre, ze ich nevies oddelit, aby si tomu zabranila... 🤔 Nevie sa dieta spravat k psovi? Nebude tam kde pes. Chce byt pes v obyvacke? Nebude tam dieta, ziadna telka, hracky, nic.
A keby si namiesto ak este raz buchnes psa dam ti po riti mu vysvetlila ze preco psa nebijeme? Ze ho moze pokusat napriklad?
Tie komentare niektore🙈pomooc...
Tak si mu dala po riti no..
Takže to, že niekoho nebijeme, si mu vysvetlila bitkou? 🤷🏼♀️