Malé hojdacie ležadlo

mirkavic
29. júl 2017

Dobrý deň. Môj 2 mesačný synček veľmi obľubuje hojdacie lehátko(prikladám na foto, je síce ružové nuž dala mi ho známa po dcérke :D ) no vyzerá to tak že čoskoro z nej vyrastie a dávať ho sadnúť ešte nesmiem. Momentálne má niečo cez 6kg a je to poriadny dlháň :D Nad hlavičkou ide tvrdá konštrukcia a čoskoro by do nej s ňou búchal. Občas sa aj bojím že buchne keďže už poriadne kopká nôžkami. Neviete o nejakom lehátku kde by bol vyšší priestor od dupy až po vrch hlavičky(moje lehátko ma ten priestor o dĺžke cca 45cm v kohútiku) aby bolo nad hlavičkou bezpečne alebo nejaku inú alternatívu vymyslieť, neviem či má niekto tiež s tým skúsenosť ale za pokus to stojí 🙂 Sedieť ešte nemôže, v postieľke nechce byť jedine ak nie na lehátku tak na rukách ale samozrejne že potebujem robiť aj veci v domácnosti čiže tak ;) ..Ďakujem vopred za reakcie 🙂

autumn11
29. júl 2017

ja som mala hojdacie kreslo bright starts. Bolo do 9 alebo 11 kíl a syn v ňom sedel aj ako šesť mesačný. My sme s ním boli veľmi spokojní. Skús pozrieť na nete, aké má rozmery.

uglybetty1234
29. júl 2017

ahoj , ja som mala lehatko do 18 kil myslim, urcite najdes. A to starsieho som v nom hojdala este ako 1,5 rocneho :D mala som toto https://www.google.sk/search?q=bright+starts+vi...
Kukni aj tu na bazariku, urcite najdes nejake