Chcem sa spytat, ako ste naucili babatko 3+, aby lezalo na brusku (dvihlo si hlavicku, rucakmi sa oprelo a dvihlosi chrbatik) . V mojom okoli babatka takto stare, to vsetky vedia, a moja mala, ked ju dam na brusko plaaaace, a nie to aby este sa d vihala. Tak ju rychlo dam na chrbatik spat. Hmmm? Dufam, ze to nic ine neznamena.
Moja malinka robila to iste, vobec sa jej to nelubilo, tak som ju nenutila, neskor sa pregulila sama a odvtedy sa jej na brusku strasne pacilo. Dokonca od 6 mesiacov nijak inak nespava, len na brusku 🙂. Daj jej cas, kazde dietatko je ine a kazdemu vyhovuje nieco ine, ked bude na to pripravena, tak nebude ani plackat ani nic 🙂.
Ani našej sa to nepáčilo, strašne sa rozčuľovala a o chvíľku spustila rev... Ale dr. nám kázala,že ju musíme dávať na bruško niekoľkokrát denne aspoň na chvíľku.Potom sme zistili,že sa jej celkom páčilo byť na brušku, keď bola holá - po kúpaní, vtedy jej to nevadilo. Len skúšaj ďalej, určite tým netrpí, len sa hnevá. Skús dať vtedy pred ňu nejakú zaujímavú hračku, možno ju to zabaví 🙂
Dakujem Vam :D
@roselyn ahoj,ja mám s malým ten istý problém,kamarátka mi nedávno poradila ze ked sa začne rozčuľovať mám ho hladkat po chrbatiku a dat mu dudel do úst,takto uz vydrží aj hodinku,zatiaľ sa nedviha iba na začiatku pár minút ale zevraj takto ked ho ukľudnim si na tu polohu zvykne a bude sa aj dvíhať čoskoro