Dobrý deň, rada by som sa opýtala, či sú tu mamičky ktorých deti boli/sú “lenive”. Po rečovej a psychomotorickej stranke sme ok možno jemne hraniční, no ona posobi ako salamistka. Ako zaujima sa o okolie o hračky ale s takou flegmatickosťou. Ešte aj ten pohľad jej je “no čo odo mna chcete”. Sa zvali na chrbat alebo na brucho pritiahne si hračky ktoré chce a len si ich zuzle hundre tam a podobne. Máte skúsenosti? Zmení sa to?
To o mojom hovoris? Dam ho na podlozku na chrbat, oblozim hrackami, nech sa otoci a realizuje a pridem o 5 minut a on stale lezi na chrbte a pozera von oknom...ze co sa on bude namahat.
@galib áno môj syn bol a je lenivý komotný a už je pubertak😅buď rada, že nemáš hyperaktívne plačlivé babo to je taký natural.Nehovorim môže sa to okolo roku, keď začne spoznávať svet chodiť zmeniť, ale, ak Ti dobre spi, neplače veľa bývajú to také spokojné deti😀kde má dáš, tam som
Toto odniekiaľ poznam. Mám doma to isté 😂😂😂 keď vedľa neho sedím, pozerá na mňa, že podávaj mi hračky a keď mi nepodas, nevadí. Mám ruky, s tými sa pohram. A keď odídem do vedľajšej miestnosti, už počujem všelijaké zvuky.