Kvalitná kultúra pre deti 2 - 5 rokov

homolca
3. nov 2020

Ahojte, viete odporucit nejaky kontent pre deti? akoze zmysluplne piesne/videa/serialy/rozpravky pre deti 2-5 rokov...nieco co je zabavne, ale aj vychovne, ukazuje zvladanie nejakeho problemu alebo inkluziu, alebo antirasizmus, proste nieco hlbsie, nie prave zivot mravca alebo ze si musia umyvat zuby....lebo este jedna labkova patrola a sa zabijem 😜

limetka69
3. nov 2020

@homolca mne sa pacia rozpravky bing. Ked to syn pozera, tak normalne mna to zaujima, pekne tam vysvetluju vsetko. 🙂

janage
3. nov 2020

Pre 5 rocneho mozno uz aj Operacia AU. Moja 7, 8 rocna to milovala aj jej mladsi 6 rocny kamarat. Je to velmi peknou formou vysvetlene. A kedze rozoberaju od sopla, cez usny maz, rozne urazy az po hovienka vsetko, ja som to az tak nemusela, ale muza mladsiu aj starsiu to zaujimalo velice😉

janage
3. nov 2020

@homolca a zvladanie roznych situacii bol serial kresleny Martinka. Vsetko STV 1 chodilo.

janage
3. nov 2020

@homolca a klasiky Bol raz jeden zivot a Bola raz jedna Zem(tu uz presne neviem) prvy o ludskom tele a druhy enviromentalna vychova

ckatka
3. nov 2020

@janage
@homolca
Len doplním...série sa volajú Bol raz jeden život, Bol raz jeden človek a Bol raz jeden vynálezca.
Grafika.je...no...ako spred 30 rokov...ale dobre to je ozaj. Aj môjho krpca to baví...

A inak mu púšťame koncerty Johnnyho Casha alebo Sabbaton 😂
A rad ma.aj Požiarnika Sama, Macka Uška alebo Deduško Večerníček. To mi príde ako k veci a s pointou a poučením.

Ale teda...u nás majú média dosť červenú, celkovo. Telku nemáme len občas mu pustím jednu rozprávku z YouTube alebo na DVD.

janage
3. nov 2020

@ckatka Bol raz jeden zivot bola moja topka. Ked to predtymi 30timi rokmi vyslo na biologii nam ucitelka pustila o peceni. Podotykam na strednej skole😀😀😀

janage
3. nov 2020

@homolca a este rada moja pocuva radio Junior, patri to pod Radio Slovensko. Vies si pozriet program na nete a maju aj archiv a archiv extra

ckatka
3. nov 2020

@janage ja som to pozerala znova keď som sa učila na skúšku z biológie dieťaťa na VŠ 😂🤦‍♀️ Neuveriteľne veľa faktov tam bolo...co som si ako dieťa ani neuvedomila

janage
3. nov 2020

@ckatka veru velmi kvalitne urobene co do obsahu a male deti cim jednoduchsia grafika vraj tym lepsie

janage
3. nov 2020

@homolca a vseobecne z ponuky STV 1 pre deti si skus vybrat. Casto su tam velmi kvalitne veci. Napr. aj Detsky atelier ale to skor pre toho 5 rocneho

amelie2017
3. nov 2020

Heidi. Na youtube je aj po slovensky, na netflixe po anglicky.

hdpe
3. nov 2020

@homolca našeho malého teraz toto hrozne baví:

https://www.youtube.com/watch?v=rkuvpZqimgg

Alebo aj Blippi. Pekne sa učí anglicky.

hejtermama
9. nov 2020

@homolca divadlo ZáBaVKa ma super pesničky a vyrábali aj detskú reláciu.. https://www.youtube.com/playlist?list=PLhGzLDjy...

kikinaj
9. nov 2020

Blippi
Bing

martakar
9. nov 2020

Hádaj, ako veľmi ťa mám rád 🙂

nikis123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz