Ahojte mamičky. Zaujíma ma vás názor a skúsenosti, ak máte, ohľadom kúzelnej ceruzky Albi. Chcem malému pod stromček ale. Keďze je ešte malý chcem mu nejaké knižky k tomu od tých 2 rokov, Ktoré sa vám páčia, ktoré sa oplatia? Ci všetky?🤭 Myslím konkrétne. denne činnosti poprípade pexeso č je v ponuke a nejaké básničky z lesa alebo zvieratká na farme. Spievanky. .. Atď. Ďakujem za skúsenosti. Neviem do ktorých ísť. Ukážky počula ale zaujíma ma osobná skúsenosť niekoho. Ďakujem peny deň prajem!
my mame doma Svet zvierat a Anglictinu, dcera ich dostala k 3.narodeninam, zaujali ju zvierata. Nedavno mala mladsia dcera 1.narodeniny, dostala Spievanky a tie maju velky uspech u oboch (t.c. starsia dcera uz 4-rocna). Kazdy den si ich pustaju, tancuju. Mladsia si sama priklada pero na stranu, aby jej hralo. Na Vianoce planujeme kupit Spievanky 2.
Ja chcem vnučke kúpiť pod stromček, ale má už 5 rokov. Ktorú by ste mi odporučili pre tieto väčšie deti.
Na pexeso je podľa mňa skoro ak to ešte nechape. My sme kúpili pero s Hravým učením. To sa jej páči (dcéra 2,4r). K tomu hneď dostala moje prvé písmenká. Sestra jej kúpila zvieratká na farme, ale moc ju neoslovila. Zatiaľ 🤷♀️ na Vianoce dostane ešte Spievanky a chcela by som dokúpiť denne činnosti a romotaj si jazýček. Ju to celkovo baví, len do toho niekedy strašne mláti. Ak by som mala odporučiť niektorú z toho čo máme tak určite prvé písmenká.