Kúzelné čítanie pre 2 ročného

selene12
31. okt 2019

Ahojte mamičky. Zaujíma ma vás názor a skúsenosti, ak máte, ohľadom kúzelnej ceruzky Albi. Chcem malému pod stromček ale. Keďze je ešte malý chcem mu nejaké knižky k tomu od tých 2 rokov, Ktoré sa vám páčia, ktoré sa oplatia? Ci všetky?🤭 Myslím konkrétne. denne činnosti poprípade pexeso č je v ponuke a nejaké básničky z lesa alebo zvieratká na farme. Spievanky. .. Atď. Ďakujem za skúsenosti. Neviem do ktorých ísť. Ukážky počula ale zaujíma ma osobná skúsenosť niekoho. Ďakujem peny deň prajem!

lotyka
31. okt 2019

Na pexeso je podľa mňa skoro ak to ešte nechape. My sme kúpili pero s Hravým učením. To sa jej páči (dcéra 2,4r). K tomu hneď dostala moje prvé písmenká. Sestra jej kúpila zvieratká na farme, ale moc ju neoslovila. Zatiaľ 🤷‍♀️ na Vianoce dostane ešte Spievanky a chcela by som dokúpiť denne činnosti a romotaj si jazýček. Ju to celkovo baví, len do toho niekedy strašne mláti. Ak by som mala odporučiť niektorú z toho čo máme tak určite prvé písmenká.

attenna
31. okt 2019

my mame doma Svet zvierat a Anglictinu, dcera ich dostala k 3.narodeninam, zaujali ju zvierata. Nedavno mala mladsia dcera 1.narodeniny, dostala Spievanky a tie maju velky uspech u oboch (t.c. starsia dcera uz 4-rocna). Kazdy den si ich pustaju, tancuju. Mladsia si sama priklada pero na stranu, aby jej hralo. Na Vianoce planujeme kupit Spievanky 2.

3009
31. okt 2019

Ja chcem vnučke kúpiť pod stromček, ale má už 5 rokov. Ktorú by ste mi odporučili pre tieto väčšie deti.

selene12
autor
31. okt 2019

@lotyka no neviem na akom princípe sa hrá pexeso s tým perom... Práveže to sa mi pozdavalo.. Ale teda denne činnosti píšu už od 2rokiv.. To by som chcela... A možno domáce zvieratá ? Neviemaj tie píšu od 2 rokov....

selene12
autor
31. okt 2019

@attenna presvedčili ste ma na spievanky ďakujem hihi..dakujrm

lotyka
31. okt 2019

@selene12 nám v obchode vysvetľovala to pexeso. Ale mne by to dcéra ešte nepochopila. Ešte sú rozprávky na dobrú noc.

selene12
autor
31. okt 2019

@lotyka ďakujem za skúsenosť pomohla mi tiež.

attenna
31. okt 2019

@selene12 dufam, ze sa budu pacit 🙂