ahojte mamicky.Ja by som sa chcela spytat ci sa mozem kupat alebo ci mozem kupkat svojho sestmesacneho synka vo vani ?nakolko do vanicky je uz maly.Ďakujem za odpovede
@katuska268 ja sa s malou kupem od jej 3mes (vanicku sme kupili akusi extremne malu). Najprv sa osprchujem ja a potom mi ju manzel donesie a kupeme sa spolu a je to super pre nu aj pre mna 😉 niekedy sa s mm vymenime a kupe sa s nou on 😉
@katuska268 ahoj ja som svoju dceru zacala kupat vo ´velkej´ vani ako 4mesacnu,pretoze sme sa prestahovali a v novom byte som sa nezmestila v kupelke aj s vanickou a podstavcom,a aby som prenasala vodu do izby.... bolo to uplne v pohode. kupavat s nou som sa zacala az neskor ked uz sama poriadne sedela,aby som vedela vyliezt z vane a utriet sa,kym ona este sedela vo vane,ale takym ozajstne dobre kupanie mame len teraz ked uz ma rok,vieme sa zahrat a tesi sa z toho. pred kupanim s dietatom by si sa mala najprv osprchovat detskym sprchovym mydlom alebo obycajnym detskym mydlom. kupeme sa spolu iba sem-tam
ahoj, my sme oliv zacali tiez okolo 4 mesiaca kupat vo vani... a to bola stupel, predcasniatko.. s oliv som sa vzdy len sprchla, aj to az v case, ked uz sama krasne sedela, cize okolo 9 mesiaca olivky, a paq som vysla z vane a olivke napustala novu vodicku... pre istotu.. dnes, ked nam mm odide na sluzobku, ci niekam prec, tak oliv stoji pri vani, kym sa osprchujem, paq sa ide oliv okupkat 😉
@katuska268 my sme sa bud ja alebo manzel zo zaciatku tiez kupali s malym vo velkej vani...samozrejme naskor sme sa osprchovali my - ci uz ja al. MM podla toho kto isiel so Siminom do vane... Takze ak dodrzis svoju hygienu podla mna je to v pohode 🙂