Ahojte, naša dcérka bude mať v marci 2 roky. Bývame v Petržalke (Ovsište, ul. Medveďovej), do práce nastúpim na Záhradníckej ulici. Chcela by som Vás poprosiť o radu. Ktoré jasle alebo škôlku, ktoré navštevujú Vaše deti (niekde v blízkosti bydliska alebo zamestnania), by ste mi mohli odporúčiť? Do MŠ Jankolová mi ju nevezmú, tam berú až od troch rokov a žiadosť je možné dať len v marci. Zaujímame sa ako o štátne, tak aj súkromné zariadenia. Ďakujem za ochotu a pekný deň všetkým. Henyka
Ahoj chcela by som odporučiť super jasle-školka volajú sa jasličky Veverička je to v malom rodinnom domčeku je to tam také útulné domácke mojej malej sa tam moc páčilo,možem len odporučiť je to také rodinné cena je celkom fajn 330na mesiac a z toho vám preplatia 230do troch rokov dieťaťa a teraz som počula že otvárajú novú pobočku v Ružinove a budú mať detičky do piatich rokov.. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Odporúčam DC Krtko na Dudovej ulici v Petržalke. Hanka tam chodí od marca 2010 a sme neskutočne spokojní 😀
Ahoj Henyka,
rada by som ťa pozvala do novootvorenej súkromnej škôlky pod hradom, na Svoradovej ul.č.1. Súčasťou škôlky je aj trieda pre najmenšie deti od 1do 3 roka, pretože práve tieto detičky potrebujú iný prístup a pomalšie tempo. V škôlke sa snažim pracovať s deťmi na základe vlastných skúseností , keďže som mamou dvoch detí, využívajúc aj montessori pedagogiku, tvorivosť, hravosť a fantáziu. Súčasťou škôlky je aj kuchyňa , kde varí vynikajúca kuchárka, ktorá sa špecializuje na detskú stravu, stravu pre celiatikov, alergikov . V škôlke pracujú milé dievčatá, ktoré tu tiež môžu zúžitkovať a rozvíjať svoje vlastné skúsenosti s prácou s rôznymi typmi detí. Otvorení sme od 8:00 do 16:30, mesačné školné je 400,-Eur a strava na deň 3,-Eurá. Ak by si mala záujem, vo štvrtok sa koná stretnutie rodičov spojené s ochutnávkou jedál a je pripravený aj program pre deti, stretnutie je o 16:00 hod. Každý je vítaný🙂
Lubica