Ahojte dievcata. mam skoro 10 mesacneho krpca. a mam patalie 😂 kazde rano sa mi zobudi cca 7:00. napapa sa pohrame sa.a cca o pol 10 -10 ide spat este na hodku a pol. potom sa zase hrame naobedujeme sa a ked je pekne tak ideme von. Tiez poobede.pospi mozno od 3 alebo niekedz aj skor ako sa vyblazni tak dve hodky vedel pospat. No a vecer ho ukladam o tej 20tej. no ale.teraz dva dni po sebe mi rano aj poobede prespal ledva pol hodku. a to je pre neho katastrofa lebo je potom.nervozny uplakany no strasny. tal potrebujem poradit ci uz ho mam tahat do.tej 12tej a davat ho uz len na jeden spanok cez den alebo mam.este skusat? dakujem vopred
No naozaj ťažko povedať. Deti sa menia každým dnom. Ja som vymyslela všeličo aby dlhšie spal. A teraz aby sa mu dobre spalo tak dávam pod neho maky paplon. A veru pomohlo je ako na obláčiku ani nepípne a posledné 4 dni mi poobede pospi dve hodky. Takze som vysmiata. Vyskúšaj uvidis
@bobana297 moja bude mat za 2 dni rok a tiez spi 2x za den,vstane cca o 6:00,zaspi okolo 9:30 az 10:00 a spi tak hodinu a pol,potom spi znova okola 15:00 tak hodinu a vecer zaspava okolo 21:00
Priznam sa ja som to s jednym spankom este ani neskusala,na tak male dieta je to jednoducho malo
Ahoj, možno to je tým teplom. Nerieš daj ho spať, keď vidíš, že je unavený. Pár dní vydržíš a potom uvidíš. Na jeden spánok denne je ešte príliš malý.
@kapurka270 Ani nie, keď ti spí od 12 do 15.
@bobana297 kazde babo je individualne. Moj syncek ma 15 mesiacov a tiez spime 2x. Mozno len pomoze ked bude hore o 10min dlhsie. Mala som ten isty problem ked som ho dala skorej spinkat tak spal max pol hodinky a potom bol nervozny ale ked som ho nechala dlhsie hore tak tvrdo zaspinkal a spinkal 1.5 hodiny. Vyskusaj mozno aj ten jeden spanok a uvidis aky bude. 😉
Ano, moze byt, ze uz by mu 1 spanok denne viac vyhovoval. Moja na to presl a v 11 mesiacoch
A nebola prva v nasej terminovej skupine
Dva dni du este kratko. Nepisrs odkedy do kedy spi v noci.. ak skrikol zo spanku mozno ma zle sny strachy separacnu uzkost. Slus s nim mat viac kontaktu koza na kozu viac ho maj v satke a nosici uvidis sama
@bobana297 v tomto sa ťažko radi ty najlepšie poznáš svoje dieťa. Môj má 15 mes a stále spi dva krát. A to som už chcela prejsť na jeden spánok ale je proste unavený. Väčšinou prespí tak hodku ale tiež má stavy že si pospi aj pól hodinku niekedy aj 10 minút. Ale aspoň nie je nervózny ako ty píšeš. Netrápi ho niečo? Možno sa to za pár dni zase Zrovná.