Maminky,chcela by som vediet kolko priblizne vazia vase dcerky v 16 mesiacoch,lebo nasa pediatricka nam po kontrole povedala ze vyzera ako 2-3 rocna..mame 81cm a 13,6kg...je naozaj taka velika? My nie sme extra vysokansky,mormalny priemer..dakujem
ahoj, tolko kil mala moja mala, ked mala tri roky. takze neviem. vysku si nepamatam.
Nasa ma 2 rocky, meria asi 80 cm a ma necelych 10 kg a je taka akurat podla mna... takze vasa dcerka je na svoj vek asi dost tazka, no hlavne, ze je zdrava.
My mame 15 skoro mesacneho syna, ma cca 83 cm a 12,5 kila. Je taky dobre ziveny ale nie tucko.
Ahoj, naša má 80 cm, 11,3 kg, stále dojčím a tiež nám vravia, že je riadna baba, ale doktorka nič také nepovedala. Oblečenie už kupujem 86.
Mne sa nezda nejaka velmi velka skor taka normalna na svoj vek
prva dcerka mala v roku 10kg a v 2 rokoch 12kg...druha v roku 7700g a v dvoch rokoch 10kg...porodna vaha oboch bola cca 2900g 🙂
Ak si dobre spominam, moja dcera vazila v roku cca 11kg (porodna vaha 3000g), takze v 16-ich mesiacoch mala urcite podobnu vahu ako tvoja. Teraz ma 6 rokov a vyzera na 9. Syncek ma 9 mesiacov, uz teraz takmer 11 kg a nosime velkost 80, takze to bude asi este vacsi obrik (porodna vaha bola len 2900g). My s muzom nie sme extremne vysoki - ja mam 170 a on 182cm, takze neviem, po kom tie deti su...asi maju extra kvalitnu stravu a vela lasky, preto sa im tak dari 😵 😀
Moja ak mala v tom veku cez 9kg,je vela..teraz ma 3 a par mesiacov a ma cez 12kg.. Takze ano,ma svelku dievku,ale ak vy ste tiez vysoki,ma byt po kom. Nasa bude asi po mne,ja som krpata..teraz ma cca 93,mozno 94cm,vo veku 16m.nosila asi velkost 86...
moja 16 mesacna dcerka ma 84 cm možno aj viac a 12,5 kg 🙂 tiez nám dr. povedala, ze sme vyssi, ale 2-3 roky to nie... vyzera na 2 roky, no su aj vyssie deticky a vsetko na OK 🙂 - mam aj ledva 4 mesacnu a ta ma 68 cm a 8,5 kg ak nie viac - ja som priemerna vysoka 170 cm a manzel ma 182 🙂
My mame opacny problem 77cm cize to je ok ale len 8200g a narodena je 4.4.14 a porodna vaha 3470g a 53cm a kedze ma uz skoro vsetky zuby snad sa to zlepsi.lebo ked sa jej tlacia odmietal jedlo a len sa kojime + daco male ☹ a tak sme skoncili od dnes na nutridrinkoch ☹
Moja ma 82 cm a 11,4 kg (porodna 48cm a 2,85kg). Ja mam 162cm a priatel cca 176cm. Tiez niekto vravi, ze vyzera na 2 roky, ale nema byt po kom nejako vysoka 🙂
Moja mala v 4 rokoch 15 kg. Druha vo veku vasej ma cca 9,5kg. porodna vaha 4kg. obmedz sladkosti. Pochybujem, ze ma takuto vahu zo zeleniny a z masa. Davaj pit cistu vodu, cajik, neprisladzat.
riadny kus, moja mala 11kg 88cm a ked mala tri mala 15kg a 104cm
No kedze my sme s muzom velmi dlhi,nasa mala meria v 17tich mesiacoch 92cm a vazi 12kg 😉 🙂
Moja mala mala v 16 mesiacoch cca 14kg a 89cm. Takze teraz ma devatnast mesiacov a jej kupujeme oblecenie na dva az tri roky. 🙂. Ale kedze sme obaja s manzelom vysoky tak sa dalo ocakavat, ze ani deti nebudu drobucke.
pozri percentilové grafy detí a budeš vedieť či ste malý alebo veľký.... 😉
@lucinkab nasa je narodena 22.5.14 a ma 8900 g a 74 cm..., tiez merala pri narodeni 53 cm a vazila 3270 g, neviem co robim zle, papa vsetko a casto, ja mam 158 cm, muz 188...oblecenie nosi 74ku, este je aj kojena
Ahojček. Chodíš do poradne, tak sa spýtaj na toto lekárky. Ona je človek, ktorý to vie odborne posúdiť.
Každé dieťa je iné a nedá sa to posuzovať na nete. Prajem všetko dobré.
alchemilkazltozelena a lucinkab moj sa narodil 25.5.14 a pri narodeni mal 48cm a 2970g a teraz ma nieco cez 9200g a nosi velkost 74 - 80 veci.Tiez je stale kojeny a mame rovnaky problem ze ked nam idu zubky tak chce vacsinou len mliecko a nieco male ale inak papa uplne vsetko. Nikde nerobime chybu maminy len mame zivsie deti aspon ten moj stale lieta a nie vsetky maju geneticky dane ze budu velke.Ja mam tiez len 158 cm .Kazde dieta je ine nemozu byt vsetky rovnako velke 🙂
Cez 13 kilo a 80cm....teraz ma 27 mes. A meria 100cn a 15.5 kg....obl3cenie jej kupujem 104...cize 3-4 roky....ja mam 172 cm a chlap 188cm a dcera sa narodila ako 47cm