Koľko stojí opatrovateľka? Prosím o vaše skúsenosti.

tatian1112
13. sep 2011

Od januára sa vraciam späť do práce. To bude mať náš syn 1 rok. Dovtedy musím nájsť niekoho na opatrovanie. Nemám však pojem o tom koľko také opatrovanie stojí ani ako sa to platí (či od hodiny alebo na mesiac). Máte s tým niekto skúsenosti?

kathynka
14. sep 2011

tu uz je podobna tema: https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/kolko-platite-opatrovatelke-na-hodinu/
ale kazdopadne zalezi od toho najprv, ci chces opatrovatelku k sebe domov alebo dat maleho do minikolektivu, pricom ta druha varianta zvykne byt o nieco lacnejsia...taktiez v BA sa plati o nieco viac ako inde...ak budes mat opatrovatelku doma, tak je len na vasej dohode, ci ju budes platit od hodiny, budete si to znacit a na konci mesiaca (alebo po tyzdni) ju vyplatis alebo si stanovite mesacny pausal...
ja som sukromna opatrovatelka v BA, chodim k detom domov, v jednej rodine (tej hlavnej) mam mesacny pausal a raz mesacne mi posielaju peniaze na ucet, pricom ak maju oni dovolenku, tak som platena tiez a v ostatnych rodinach v neskorsie popoludnie a vecer som platena od hodiny - 4e/h.

makkitka
24. okt 2014

PIEŠŤANY ********************************* Volám sa Patrícia a mám 21 rokov.Momentálne žijem v Piešťanoch, pôvodne som z Bratislavy a tam som vyštudovala strednú školu ( obchod, podnikanie, cestovný ruch ) S opatrovaním detí mám skúsenosť, opatrovala som 4 ročného chlapčeka, 6 mesačné dievčatko ( dlhšiu dobu ) a 2 ročného chlapčeka. Okrem toho v rodine mám malých bratrancov a sesternice, cez prázdniny som s nimi trávila čas. Uprednostňujem opatrovanie u mňa doma. Mám malého psíka. Hranie, kreslenie, maľovanie, prechádzky, čítanie rozprávok, pozeranie rozprávok. Opatrovať môžem kedykoľvek počas celého týždňa (ráno, na obed, poobede, večer aj v noci ) Teším sa na Vás aj na Vaše detičky! 0940 829 691