icon

Koľko sa dieťatko ožaruje pri novorodeneckej žltačke?

didllicek
14. feb 2011

potrebovala by som vediet presny casovy udaj kolko stravi ozarovanim dakujem🙂

aduskatt
14. feb 2011

podla toho, aku silnu ma zltacku, moj syn bol v kuse pod svetlom.......len na dojcenie mi ho nosili

stanislavao
14. feb 2011

to zalezi od toho, aku silnu ma zltacku. pokial ma stale vysoke hladiny bilirubinu, tak ho budu ozarovat dlhsie, az pokial mu hladina neklesne.

andika10
14. feb 2011

moja nebola vôbec pod svetlom

majulienka27
14. feb 2011

nás spustili na 6 deň domov s tým že žltačka ustupuje ale keď mala malá 4 týždne tak jej vybehla a museli sme ísť do nemocnice kde sme strávili pekné 😠 tri týždne

babatko88
14. feb 2011

prvý synček mal strednú žltačku, ožarovali ho 2x denne po 2hodky, druhý synček mal len slabú, toho neožarovali vôbec, len 1x hodinku

norikk
14. feb 2011

nas bol 20 hodin.....mlieko som musela odsavat....ked uz nebol na iinfuzii,tiez ho nosili na kojenie

alexandrag1
14. feb 2011

moj bol pod lampou 1x.A kazde davali na 12hodin...ak zltacka klesla uz viac nesli,ak stupla tak opat na 12hod

och
14. feb 2011

moja bola pod lampou 24 hodín, nosili mi ju len na kojenie každé 3 hodiny a aj to sa mi ju nie vždy podarilo prebudiť, deti sú vtedy spavejšie 🤐 malá mala veľký kefalohematóm na hlavičke (takú veľkú krvavú zrazeninu) z toho tá žltačka ale chvala bohu nás infúzky obišli a žltačka sa nevrátila, hlavne dávať veľa na denné svetlo len v plienočke a ponožkách a veľa veľa kojiť, nech to vyciká 😀
pridávam foto v pôrodnice, je to 30 decembra a malá neprechladla 😀 😀 😀 😀

manika77
14. feb 2011

u nas to bola tiez silna zltacka a bol pod lamou 24hodin nosili ho len na kojenie