Ahojte 🙂 Neviem či tu podobná téma je ale mna veľmi zaujíma koľko vážia a merajú vaše deti. Moja je nejaká drobučká.
sofika a kolko je drobucka?? 😀 moja dcera ma 5 rokov a ma 15 kileckov 😀 😀 tak nestresuj a tes sa ,ze je zdrava 😉
sofik presne tak ako pise violetka,je to v genoch a teda aj individualne,nasa Gabika ma 94-cm a 19kg 😀
violekta, no geny su hrozne, muz bol drobunky a je teraz valibuk, takze sa nebojim,ze moje deti ostanu drobne 🙂 😉
danny 😀 😀 😀 😀 😀 no radsej satit ako zivit, ci je to v poho 😅
Dannynka tak to mate doma riadne vysoku Gabiku! My sme priemerne vysoky obaja..170 a 182cm..ale ktovie kam sa tie nase deti vytiahnu cez pubertu..vsak dnes su tie dievky aj chalani, ako keby ich doma za usi tahali stale🙂 Do neba idú!
dididi,violetka ona mala skoro 4-kg ked sa narodila takze myslim ze je v pohode 😉 inak na nej to ani neni moc vidiet lebo na svoj vek je dost vysoka 😉
vsak hej, je aj vysoka, aj urastena.
Moja Kristinka vazila 3800g a 52cm..ale na tvoju aj tak nema, hehe. Sa tesis na porod druheho, co?, ked vraj druhe deti byvaju este vacsie..aj mna to raz caka..kedy, sa uvidi tento mesiac..ci nahodou 😅 😅
Kazdopadne je to uplne jedno..hlavne, aby boli zdrave a ostatne je len tak na okraj..farba oci, mnozstvo vlasov, vyska, ci vaha..hlavne ze sa maju k svetu.
Sofina bude mať za mesiac a pol 2 roky a meria 84cm a 1,4kg 🙂 Ale narodila sa predčasne tak to beriem s rezervou. Chcela som vedieť len váhy a výšky detí ako zaostáva 😉
máte pravdu, hlavné je že je zdravá a šikovná - nezbedníčka 😀
nas maly ma 2 roky a 4 mesiace a vazi 16.5kg a meria 99cm...... 🙂
no aj ja si myslim ,ze miska je mala ma 88cm a 12 kg
aj ja mam takeho spunta,ma 2roky a 2mes.,meria 81cm a 10kg ale je strasne ziva,stale beha 🙂
ja mam tiež drobca 2roky a 5 mesiacov vaha 12kg a výška 83cm 🙂
som zle napísala váhu 11,4kg 🙂
moj ma 2roky a mesiac , meria 89 a vazi 14kg 😉
nikto nič 😕
naš ma 2 roky tento mesiac
a ma 15,5 kg a vyšku neviem
ale nosíme 98/104
náš malý bude mat dva roky v apríly a meria 93 cm a váži 13 kg...
sofik...ale mám neter, tá ma 4 a pol roka a váži iba nejakých 15 kg a je tiež taká drobnučka, nieže by nepapala, proste je taká a to ani jej rodičia nie su malý..takže podla mna je to v pohode
nasa Kristina ma 2roky a 3 mes meria 86cm a vazi 10kg aj s topankami 😲 no len ona je velmi slaby jedak, zje sotva homeopaticke davky jedla a na druhej strane furt beha... tak sa celkom aj cudujem kde vzala tych 10 kilo 😠
naša emka bude mať 10.02. 2roky a ma 86cm a 9kg je utlučka.a papa v jednom kuse.a stale beha.
ahojte
pri citani mi riadne odlahlo bo uz som mala hlavu v smutku,ze len mi sme taky malinky..anka ma dnes 27mes a vyska 87cm vaha 11kg..
ahojte
moj mali bude mat dva roky az v oktobry no uz teraz je dost velky ma 11.5kg a 90cm.
svagrinin bude mat 3 v maji a ma 14kg a 95cm
baby aj mne odľahlo, je som si myslela že moja bude sama taký krpec ale je nás tu viac, ale oni to doženú ked budú staršie 😀
moja mala vazila 4500 pri narodeni,,,teraz ma 13,5 🙂
93cm 13 kg 🙂
v dvoch rokoch 90cm a 10.5kg, ale je narodená predčasne o tri mesiace. takže podla správnosti by mala mať dva roky v polovici marca 2009.
moj maly ma presne 2 roky a 1mesiac ma cca 95-96 cm a vazi 14kg. muz ma vysku 193cm a 100 kg. Ked sa syncek narodil v termine mal len 2640 a 47cm.... je to individualne. ja a skor bojim ci nie sme baculkovia tak nam vsetci vravia 😒 ,,,,,,tak neviem. Inak nie je take zihadlo mozno v tom to vaziii ci nie posudte....licka buclate ale telicko az tak nie myslim... 😀 😀
😕
môj malý má za dva týždne dva a má 15,5kg a meria 92 - 94cm. Zje tak normálne, ale mliečko by mohol furt 😀 . tiež mu kadekto hovorí, že mu chutí jesť, ale to už som prestala riešiť, šak by som chytila mindrák 😀
urcite vies, ze indi- vindi 🙂 + gény po rodičoch, príp.s tarých rodičoch..Moja ma 26 mesiacov- vazi 13kg (je to maly neunavny sportovec- neustale v pohybe) a meria rovných 90cm.