Ahojte kolko sa venujete rocnym detickam? Cely den? A namety ako sa hrat - uz neviem co nove jej vymysliet dakujem
Nevenujem sa celý deň, potrebujem aj navariť, najesť sa, pomenovať sa starším. Ale väčšinu dna som s nimi. Každý deň sme aspoň tri hodiny vonku, keď sme doma, tak sa rozprávame, chodí so mnou prať, vysavat, aj varíme spolu, hráme sa na podložke, púšťame hudobné hračky, komentujem všetko čo robíme. Neviem ako konkrétne sa mam hrať, keď také deti dlho nič nebaví.
Najradšej je vonku. Všetky moje deti.
Cely den... Ale tiez v zmysle vyssie uvedeneho prispevku. Dietko sa nemusi cely den tematicky hrat. I bezne cinnosti pocas (triedenie pradla farebne pred pranim, vkladanie do pracky, miesanie vareskou v misticke pri vareni...) ho rozvijaju a ked su este aj komentovane, tak posobia na rec a slovnu zasobu.
@urpin okrem varenia a upratovania, všetok. Deti sú vynaliezavé, vždy si vymyslí hru sama 🙂 aj keď cvičím rada sa zapojí. Keď varím dám jej kuchynské. Keď sme v izbe ako pozadie máme pustené tv ...občas mrkne nejakú pesničku a potom chytí inú hračku a hráme sa inak ...pri vysávaní tiež rada asistuje ..takže skoro všetok 🙂 čas pre seba mám len keď ju dám varovať k babke alebo keď spí
Za mňa jednoznačne pomôže kniha - mámou hravě. Tam sú dobre námety.