Ahojte...co by ste mi poradili pre 21 mesačnú dcérku....nafukovacie koleso alebo rukavniky?...'a môžete aj hodiť foto ake dakujem
Urcite cherek rukavniky 🙂
Obyčajne byť nemôžu? Nechce sa mi cakat na ne...rukavnik jak rukavnik
Ja mam podobne velku dceru a tiez jej davam rukvniky, predsa ju udrzia aj ked sa pretoci. Mame cherek, ale boli sme v aquaparku a tam nam pozicali aj klasicke, takze je to na tebe ako ich surne potrebujes
@tehulka2016 ahoj...a klasicke pohoda? Ci sa je sklzavali dolu?
@ninka1609 klasicke a cherek sa nedaaju porovnat, v klasickych sa dieta moze aj ponorit, dcera si pri santeni bezne namocila hlavu do vody, napila sa a pod. co je nielen neprijemne ale aj nebezpecne, s cherekmi je to prakticky nemozne, odkedy sme cherek vyskusali tak klasicke rukavniky nechcem ani vidiet
ak jej kupite dobrú veľkosť, nebudú jej sklzavať ani tie najlacnejšie
to, že sa ponorí pod vodu vobec nevadí, každý trener ti povie, že deti sa tak naučia nebáť vody a v buducnosti splývať
tak, aby jej hrozilo utopenie sa v žiadnych rukavnikoch nikdy neponorí, vzduch ju vytiahne hore
koleso je nanič, jednak z neho ľahšie vyklzne a nemá taký kontakt z vodou- ved je do pol hrudníčka nad vodou
Takze rukavniky....nejde mi o to ake su lacné ake o to ze u nas tie cherek nemaju a ja potrebujem niečo na zajtra ....podla coho kupim dobrú veľkosť? Lebo sme kupili koleso na ročné dieťa vraj....a jej padá je obrovske
Tiež som radšej za rukávniky ako koleso a vyskúšajte normálne, je potrebné aby jej boli dobré a nepadali jej takže radšej buďte dlhšie v obchode a vyberte dobre
Kupili sme take oranžové od dvoch rokoch speed ci ako.sa volaju a su super dobre sedia uz sme aj otestovali 😊
@dapo - veď to dieťa nebude samé vari vo vode. Bude pri nej vždy niekto dospelý, tak sa nemá prečo utopiť.
Ja neviem, ale nechápem, prečo by malo byť hrozné, keď si dieťa namočí hlavu do vody (keď je pri ňom niekto dospelý, samozrejme, nie že sa nekontrolovane topí). Takto prenášame zbytočný strach z vody na deti. Pomaly ani kvapka vody, a potom, keď na nich šplechne, trošku sa ponoria, sú v totálnej panike a strese. Veď keď idem do bazéna / do mora, tak proste rátam s tým, že sa namočím, aj hlavu... Dôležité je, aby deti mali pri sebe dozor a neostávali nikdy pri vode / vo vode samé.
@katrinka8 no skus ist tehotna s dvoma detmi do vody a davat pozor aby sa neutopili - same nie su vo vode nikdy, ale s tymito rukavnikmi si trufne ze moze odplavat aj kus (par metrov) odo mna a nemusim ju mat permanentne na dosah ruky, lebo uprimne nam sa dcera v klasickych rukavnikoch skoro utopila, tak sa ponorila a nalogala vody, ze neviem akoby to dopadlo, ak by sme ju okamzite neratovali, takze podla mna to vobec neplni funckiu, ktoru od toho ocakavam...strach z toho ze si namoci oci ma od narodenia, od narodenia to neznasa, to nie je nieco co by sa "naucila", pobyt vo vode miluje, s okuliarmi nema problem sa ponorit
Rukavniky. Kuk cherek rukavniky na nete