ahojte maminky..
nas 18mes.syncek zacina napodobovat melodie,a to tak ze mu zaspievame napr.´´Malicka som,husky pasiem...´´a on to zaspieva(zopakuje) slabikami La-la-la-la a to vobec nie falosne !! 🙂 .
dnes sa mu podarilo zaspievat po nas tri piesne za sebou,zaspieval štylom La-La-LA este kusok piesne Pod horou,pod horou...a potom Tancuj,tancuj vykrucaj..aj sme ho natocili na video..povedali sme si s manzelom -Fiiha,bude mat talent ??
🙂
😀 -nechcem sa tu vychvalovat akeho mame synceka,len ma zaujima v akom veku to deticky dokazu,lebo som to nikde nenasla... 😉
dakujem
Tak to tíško závidím náš bude mať dva roky a nič nechce hovoriť a pesničky so spievankova len ukazuje a sem tam spustí nejaku hatlaninku ...
mala ma 21mesiacov a uz spolu lalakujeme o 100-300, ale to sa ku mne pridala asi len pred 2 tyzdnami, len tak si vymyslim nejaku lalalalala melodiu a hned sa chyti a svetova je, ked este zacne aj tancovat, teda zatial sa len tak smiesne mykat 😀 😀 😀 ale este nerozprava, sice velmi sa snazi opakovat slova, my jej s mm uz rozumieme, ale aj tak ma este dost co vylepsovat, hehe 🙂 .
moja starsia sa chyta skor na texty, cca od 2 a pol roka, melodia jej este moc nejde, ale aspon ze rytmus drzi, tak sa to podoba na piesen... 😉
Ahoj, my sme boli na tom podobne. nasmu malemu som od mala pustala pesnicky a vela som mu spievala. mal oblubenu pesnicku ide ide vlacik a zarazu ako 18 mesacny zacal tutu pesnicku spievat....slova neboli dokonale, ale super drzal melodiu. On totiez v tom veku hovoril par jednoduchych slov. Tak sa vzdy smejeme, ze nas maly skor spieval ako rozpraval. Potom sa rozrozpraval tesne pred druhym rokom. Stale rad spieva a uz nam zopar ludi co sa venuju hudbe povedalo, ze ma talent. Vie velmi presne zachytit melodiu aj novej pesnicky a ma rytmus. Tak uvidime...ja som totiz hlucha ako poleno...a pokial mi to nepovedali ludia, ze vie spievat a ma na tak maleho talent, tak som to ani nejak nevnimala. Uvidime co bude....skor sa teraz zaoberam tým ako to v nom podporovat. mame teraz 3 roky a chodime na "hudobnu" kde sa spieva tancuje a deti sa oboznamuju s hudob. nastroj.
moj ma nieco cez dva roky,ked pospevujem ja to sa mu paci,ale zeby on,to nie 😀 ,ani moc tancovat nechce 😉 ,takze hud.nadany nebude 😝
ale pocula som spievat asi 1,5 rocne dievcatko,skoro som odpadla 😉
cca 12 mesiacov, bol šikovný vedel pekne rozpravat aj so všetkymi pismemkami r, v, l už v 15 mesiacoch čo dnes nevedia ani deti ktore chodia do školy
v rodine máme dievčatko ktoré ked malo rok aj pol vedela niekolko pesničiek a básničiek pekne naspamäť, presne hovorila slová a melodiu mala tiež úžasnu (ja by som tak nezaspievala). ked sme ju nábadali aby niečo zaspievala, nemala problem. naproti jej sesternica až ked mala dva a pol roka si tiež začala pospevovať ale vždy iba ked myslela že ju nik nevidí a trošku podla seba slová a nie také čisté. je to individuálne ale je super že váš synček opakuje, vela detí odmieta opakovať pesničky a spievaju len ked sa im to zrazu vynorí v hlavičke 🙂
Mal asi 18 mesiacov ale on normálne celé texty dáva, nechápeme s mužom ze si to pamätá, o tom ci je to falošné alebo nie to ja posúdiť neviem keďže na toto som "hluchá"
Nasa to tiez robi...slova ako take zacinala opakovat okolo 13mesiaca... ked mala nejakych 17m uz rozpravala aj slovne spojenia... a spievat zacala cca v 18 mesiacoch... teraz ma 23m a vie skoro vsetky pesnicky zo spievankova 1,2,3... ale jej celkovo slo rozpravanie rychlejsie ako ostatnym detom v jej veku v nasom okoli...ale zase chodit zacala neskoro...je to individualne...ale vas maly je veru sikovny 🙂