Ahojte, zaujima ma horeuvedena otázka. Nas zbojnik sa naucil vyliezt z oboch "prekážok" krátko pred 17 mesiacom. Tak by som chcela vediet, ci je to štandard, alebo je náš nejaky urychleny?🤔
Tak nase vsetky deti spali od prvych narodenin na normalnych posteliach. mali tam zabradlie. na konci (pri nohach) mohli pekne zist z postele bez toho aby museli nieco preliezat. Cize nikdy nemuseli preskakovat, preliezat, niekde sa stverat a takto si ani nikdy neublizili.
Nas chodil na 9 mesiacov a v rovnakom case sa naucil zo vsetkeho vyliest. Dovtedy spaval vzdy sam, potom som si uz pobede musela k nemu lahnut,ked som chcela aby spinkal a nevystrajal hore dole.
kamoskina dcerka ta mala rok a pol ked preliezla z postielky a vystverala sa na komodu, co mala pri postielke a to teda uz sranda nie je ani nahodou
@skumavka nie je v nicom "urychleny"... ;) normalne dieta ;)
Staršia dcéra v 16 mesiacoch a mladšia už ma tri roky, este je v postielke a ani ju to nenapadne vyliezť🙂 je to aj o povahe a temperamente dietata.
okolo jedneho roka, treba sledovat, aku ma techniku..🙂
moj najmladší syn má 26 mesiacov a spáva stále v postieľke a ešte nikdy sa z nej nepokúsil vyliezť, ale on je pokojné dieťa, sestrine dcérky obe skákali saltá z postieľky ešte pred 1.narodeninami, ked som to videla, vlasy mi dupkom stáli, boli ako cvičené opice, všade vyliezli
@skumavka Veľa detí to robí aj oveľa skôr 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=6OoMPp_wSh0@sense : .....grinning:
je to bezne, ale kazde dieta je ine🙂 vcera si akurat obaja rozbili huby - doslova, ked sa hrali preliezanim cez postielku (3,5r a 1r9m)😖
Ahoj moja mladšia dcéra mi v 6mesiacoch chodila a v 10uz vedela vyliezť a aj ísť sama do postielky
Vďaka baby za odpovede. Takze plne v norme. Tu postielku az tak neriešim, i tak spava viacmenej pri mne, da sa dat dole bocnica, no kedze zijeme v dome a obcas musim vybehnut na poschodie, do pivnice, ci k brane, tak som ho zvykla supnut na tu chvilku do ohrádky, no ale este sa ani neotocim a v sekunde je z nej potvorka vonku🙂
@maykaaa1122 si ma pobavila, že sledovať "techniku" 😀 .. no ale pravdu máš 🙂 ...
Nasa spavala do dvoch rokov a vyliezt nevyliezla ani raz...dokinca ani ked mala "mrezu" dolu