🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 moja malá ma čosi vyše mesiaca a usmieva sa síce od ucha k uchu, ale bez "zvuku" 🙂
Nas sa zacal tiez okolo tretieho mesiaca. Prave dnes som sa schuti zasmiala aj ja na jeho smiechu....Neskutocne..
my sme mali tiez tak okolo 3 mesiacov 🙂 ...a je to perfektne 🙂 najkrajsie na svete, vsetky boliestky, prebdene noci su zabudnute 🙂🙂🙂
Nasa ma 3 mesiace a este sa tem tam iba uchechce. Rozpravat sa s nami zacala pred tromi tyzdnami asi.
Moj sa smial a este nemal 2 mesiace, mame take video natocene tyzden pred 2 mesiacmi. Normalne, ze hehehe robi.
Moj mal 2 mesiace a jeden tyzden. Bola to zatial jedna z najkrajsich veci, ktore som vobec zazila, uplne uzasne 🙂
moje obe deti okolo druheho ale viem ze este nemali dva mesiace 🙂
neboj zachvilu to pride...u nas sa to zacalo nieco pred 2 mesiackom.ale musim povedat naaadhera...mas sa na co tesit 🙂
okolo tretieho mesiaca. najkrajsi zvuk na svete 😀 😀 😀 😀
joj tak to by bol specifický prípad keby sa nahlas smiala, na to si este musis pockat. Moja nebola priliz usmievava ked bola mala skor placliva no tak naozaj z chuti nahlas sa zasmiala nieco medzi 4 a 5 mesiaco. Teraz sa rehoce stále 🙂
Na tu chvilu som cakala od jej narodenia a tak som sa tesila az ju zapocujem aky ma hlasok. Zasmiala sa okolo2~3 mesiaca prvy krat a ja bohuzial som nebola doma. ☹ bola pri nej moja mama lebo ja som bola u lekara.a babka pysne ze ju pocula prva 🙂
náš malý mal 3 mesiace, ked sa prvý krát začal smiať. ako píšu maminy, najkrajší zvuk čo som doposial počula.
No tak moj krpec to robi uz teraz..ale len v spanku 😅 inak to vedome este nevie, pravdaze. To asi okolo 3mesiaca
nas maly sa este stale nahlas nesmeje :( uz mi je to luto lebo vsetkym sa smeju okolo toho 3 mesiaca, nas ma skoro 5 a stale nic...
Moj ma 16tyzdnov a stale,ked sa zacne troska smiat,zacne ckat.takze ho neprovokujem. Dufam,ze to prejde.
naša malá začala vydávať zvuky pri úsmeve v 5 týždni, teraz má 7 týždnov a sú to také výkriky radosti, kedy sa smeje od ucha k uchu, ale zatiaľ to nie je smiech asi, len také výkriky..
Ahoj, ja ti mozem povedat celkom presne, lebo som si to zapisala do knizky...moja mala mala bez jedneho dna 3 mesiace, ked sa prvy raz nahlas zasmiala 🙂