Kedy sa začne bábo nahlas smiať?

mauzi
28. nov 2012

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 moja malá ma čosi vyše mesiaca a usmieva sa síce od ucha k uchu, ale bez "zvuku" 🙂

andelok
28. nov 2012

Ahoj, ja ti mozem povedat celkom presne, lebo som si to zapisala do knizky...moja mala mala bez jedneho dna 3 mesiace, ked sa prvy raz nahlas zasmiala 🙂

something
28. nov 2012

Nas sa zacal tiez okolo tretieho mesiaca. Prave dnes som sa schuti zasmiala aj ja na jeho smiechu....Neskutocne..

janulka007
28. nov 2012

my sme mali tiez tak okolo 3 mesiacov 🙂 ...a je to perfektne 🙂 najkrajsie na svete, vsetky boliestky, prebdene noci su zabudnute 🙂🙂🙂

chrumka84
28. nov 2012

Nasa ma 3 mesiace a este sa tem tam iba uchechce. Rozpravat sa s nami zacala pred tromi tyzdnami asi.

majka99999
28. nov 2012

Moj sa smial a este nemal 2 mesiace, mame take video natocene tyzden pred 2 mesiacmi. Normalne, ze hehehe robi.

vonicka
28. nov 2012

Moj mal 2 mesiace a jeden tyzden. Bola to zatial jedna z najkrajsich veci, ktore som vobec zazila, uplne uzasne 🙂

katuska169
28. nov 2012

moje obe deti okolo druheho ale viem ze este nemali dva mesiace 🙂

lejlla
28. nov 2012

neboj zachvilu to pride...u nas sa to zacalo nieco pred 2 mesiackom.ale musim povedat naaadhera...mas sa na co tesit 🙂

majuskacechova
28. nov 2012

okolo tretieho mesiaca. najkrajsi zvuk na svete 😀 😀 😀 😀

rose1988
29. nov 2012

joj tak to by bol specifický prípad keby sa nahlas smiala, na to si este musis pockat. Moja nebola priliz usmievava ked bola mala skor placliva no tak naozaj z chuti nahlas sa zasmiala nieco medzi 4 a 5 mesiaco. Teraz sa rehoce stále 🙂

zuzi0911
29. nov 2012

Na tu chvilu som cakala od jej narodenia a tak som sa tesila az ju zapocujem aky ma hlasok. Zasmiala sa okolo2~3 mesiaca prvy krat a ja bohuzial som nebola doma. ☹ bola pri nej moja mama lebo ja som bola u lekara.a babka pysne ze ju pocula prva 🙂

zuzka98
29. dec 2012

náš malý mal 3 mesiace, ked sa prvý krát začal smiať. ako píšu maminy, najkrajší zvuk čo som doposial počula.

sampo
29. dec 2012

No tak moj krpec to robi uz teraz..ale len v spanku 😅 inak to vedome este nevie, pravdaze. To asi okolo 3mesiaca

kudrlivka
12. máj 2013

nas maly sa este stale nahlas nesmeje :( uz mi je to luto lebo vsetkym sa smeju okolo toho 3 mesiaca, nas ma skoro 5 a stale nic...

shitman
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sunny170
12. máj 2013

Moj ma 16tyzdnov a stale,ked sa zacne troska smiat,zacne ckat.takze ho neprovokujem. Dufam,ze to prejde.

darja12
16. nov 2015

naša malá začala vydávať zvuky pri úsmeve v 5 týždni, teraz má 7 týždnov a sú to také výkriky radosti, kedy sa smeje od ucha k uchu, ale zatiaľ to nie je smiech asi, len také výkriky..