Kedy sa začne bábätko otáčať na bok?

nikoletka_h
30. sep 2012

Ahoj maminky..kedy sa vám prckovia vedeli otočiť na bok?..dnes sa moje dvojtýždové dievčatko otočilo celým telíčkom na pravú potom aj na lavú stranu 😀 nechceli sme veriť očiam...je to normálne že sa dokáže takto skoro otočiť?? 😕 díky za odpovede 😵

xenicka13
1. okt 2012

Otočiť áno ale nie pretocit, moji sa pretocili prvý krát v 4. Mesiaci, ked som prestala nasiroko balit

glowix
1. okt 2012

Nasa v piatom mesiaci isa zacala otacat na bok...a potom hned aj na brusko...to je strasneeeee skoro, ale aj moja segra ma sikovne babo..ale ona az v tretom sa vie otocit na bok

snehuliacka
1. okt 2012

Náš drobec sa dokázal otočiť z bruška na chrbát už na začiatku druhé mesiaca 🙂 len potom nabral na váhe a teraz mu to už nejde lebo je ťažší, ale dotrénujeme 🙂 (teraz má 3 mesiace aj kúsok)
malé deti sú mrštné 🙂

danka2105
1. okt 2012

Ahoj Nikoletka, moj chlapcek je presne taky stary ako tvoje dievcatko a tiez sa uz otaca celym telickom na obe strany 🙂 Moj uz dviha aj hlavicku, aj ju pekne udrzi a tiez som nechcela verit vlastnym ociam, ze ma len dva tyzdne 😀

salma22
1. okt 2012

otocila sa asi ked mala 3mesiace ale potom sa asi zlakla tak dlho nic ...pretacala sa uz-4-5mesiaci,ale starsia sa ani nechcela pretacat a aj chodit zacala ked mala 1rok a 1-2mesiace

onga1312
1. okt 2012

moja mala ma skoro 3 tyzdne a tiez drží hlavičku a otača ju a spinkavat chce len na brušku čo o prvom lenivcovi nemožem povedat sice ma už skoro 7 rokou ale od malinka bol lenivy na všetko 🙂

atreyu
1. okt 2012

nas drobec sa otacal od narodenia na bok, bol takto v brusku tak to pripisujem k tomu...do teraz spi len na boku

katuch
1. okt 2012

Nikolka sa otacala na bok asi od druheho mesiaca. Kojim stale poleziacky a ked si nahla na bok tak som vedela ze je hladna 🙂 . Na brusko sa otacat tiez uz vieme ale naspat nam to akosi este uplne nejde. Su nejake videa ako spravne otacat babatko z bruska na chrbatik? Nikdy neviem ako to mam urobit.

rose1988
1. okt 2012

Myslím ze ano, presne si nepamätám ale aj moja dcera sa tak skoro otacala na bok, boli horucavi ked sa narodila a tak sme ju skoro vybrali perinky a do dnesneho dna vie vsetko skôr ako pýše odborná literatúra. Otočila sa na brucho pred 3 mesiacom.

something
1. okt 2012

nas ma 2 mesiace spava na boku, sam sa tak otoci...ale on spava vselijako...najradsej krizom cez postielku 😀

alex1212
2. máj 2019

hned po porode.. na bok..

lukavanju
15. feb 2023

@alex1212 kelskalaolapalaplllpá