Ahoj maminky..kedy sa vám prckovia vedeli otočiť na bok?..dnes sa moje dvojtýždové dievčatko otočilo celým telíčkom na pravú potom aj na lavú stranu 😀 nechceli sme veriť očiam...je to normálne že sa dokáže takto skoro otočiť?? 😕 díky za odpovede 😵
Nasa v piatom mesiaci isa zacala otacat na bok...a potom hned aj na brusko...to je strasneeeee skoro, ale aj moja segra ma sikovne babo..ale ona az v tretom sa vie otocit na bok
Náš drobec sa dokázal otočiť z bruška na chrbát už na začiatku druhé mesiaca 🙂 len potom nabral na váhe a teraz mu to už nejde lebo je ťažší, ale dotrénujeme 🙂 (teraz má 3 mesiace aj kúsok)
malé deti sú mrštné 🙂
Ahoj Nikoletka, moj chlapcek je presne taky stary ako tvoje dievcatko a tiez sa uz otaca celym telickom na obe strany 🙂 Moj uz dviha aj hlavicku, aj ju pekne udrzi a tiez som nechcela verit vlastnym ociam, ze ma len dva tyzdne 😀
otocila sa asi ked mala 3mesiace ale potom sa asi zlakla tak dlho nic ...pretacala sa uz-4-5mesiaci,ale starsia sa ani nechcela pretacat a aj chodit zacala ked mala 1rok a 1-2mesiace
moja mala ma skoro 3 tyzdne a tiez drží hlavičku a otača ju a spinkavat chce len na brušku čo o prvom lenivcovi nemožem povedat sice ma už skoro 7 rokou ale od malinka bol lenivy na všetko 🙂
nas drobec sa otacal od narodenia na bok, bol takto v brusku tak to pripisujem k tomu...do teraz spi len na boku
Nikolka sa otacala na bok asi od druheho mesiaca. Kojim stale poleziacky a ked si nahla na bok tak som vedela ze je hladna 🙂 . Na brusko sa otacat tiez uz vieme ale naspat nam to akosi este uplne nejde. Su nejake videa ako spravne otacat babatko z bruska na chrbatik? Nikdy neviem ako to mam urobit.
Myslím ze ano, presne si nepamätám ale aj moja dcera sa tak skoro otacala na bok, boli horucavi ked sa narodila a tak sme ju skoro vybrali perinky a do dnesneho dna vie vsetko skôr ako pýše odborná literatúra. Otočila sa na brucho pred 3 mesiacom.
nas ma 2 mesiace spava na boku, sam sa tak otoci...ale on spava vselijako...najradsej krizom cez postielku 😀
hned po porode.. na bok..
Otočiť áno ale nie pretocit, moji sa pretocili prvý krát v 4. Mesiaci, ked som prestala nasiroko balit