Ahojte.
Kedy sa moze dat dietatu vajicko? Napr. prazenica,volske oko, ci len tak varene? Zatial sme davali len zltok a aj to v spenate. Maly ma 11mes.
v tomto veku som dávala len varené vajíčko...Praženička sa mi zdala ťažká...
Môj syn mal praženicu okolo 18m. Volské oko tuším dodnes nejedol. Nepáči sa mu a nechce to ani ochutnať. Varené aj s bielkom už asi môžeš dať. Ja som mu ho dávala najskôr do špenátu a neskôr aj n chlebík
Varene ano, prazenicu tak mozno na troske masla al bez tuku...
Do roka som bielko nedavala, resp len tak ked si muz zrobil omeletu a dal jej trocha ochutnat. Volske oko je dost mastne, skor by som dala na tvrdo,pokrajane na male kusky
Tiež si myslím,že varené vajko je ok,ja som žĺtko dávala do príkrmov aj skôr,bielko okolo roka som pridala. Praženica a iné úpravy vajca mi prídu ťažké tak malé dieťa.
Moja odmieta varené vajíčko. Nezje ani omeletu, praženicu nič z toho. Má 16 mesiacov.
no vajce v pohode
@babu88 ja som davala od asi 10 mesiaca cele vajce - najprv ochutnat po troske, ked bolo vsetko ok natvrdo, potom postupne prazenicu , omeletu, namakko. A uz predtym jedol potraviny, kde bolo cele vajce spracovane - napr cestoviny... vzdy treba zacat po troske a odsledovat ci to dieta dobre znasa a potom normalne zaradit papat🙂
Ja som robila prazenicku s jedneho vajicka na troske masla a zmiesala s varenymi zemiackami, to mali obe dcery velmi radi
Dakujem vam vsetkym za odpovede maminy 😉 V podstate sa mi potvrdilo co som si aj myslela 😋😊 Ale radsej sa vzdy spytam aj na nazor inych 😀👍
Kludne mozes.