Kedy dieťa nahlásiť do škôlky?

evka_evka
19. jún 2015

Ak chcem aby dieťa nastúpilo v marci 2016 ked bude mat 2, 5 roka kedy sa treba zahlasit.? Alebo sa da aj priebezne pocas rok Dakujem

moni244
19. jún 2015

No od skolok sa dava prihlaska do konca marca na dalsi rok, cize si to zmeskala, ak je malo miest, mozu ti dieta zobrat skor, ale maloktora statna skolka berie pocas roka a toboz nie v marci, to naco pojde do skolky ku koncu skolskeho roka?

adula12
19. jún 2015

Prihlášky sa dávajú väčšinou vo februári s nástupom od septembra. Takže vám to vychádza na február 2015, ale to už ste premeskali. Takže dajte si prihlášku až vo februári 2016 a dieťa nastúpi od septembra. Dovtedy jedine súkromná škôlka, tam berú od 2 rokov ale cena je zhruba 300-400€ mesacne.

evka_evka
autor
19. jún 2015

@adula12 moja dcera ma teraz v septembri dva roky co je skoro.dalsi rok bude mat tri a ja pojdem rovno do prace a som zvedava ako si zvykne..no nic zbehnem sa spytat osobne do skolky.to bude najlepsie.

monicm
19. jún 2015

@evka_evka Presne tak, treba sa ísť spýtať, niektoré berú aj počas roka, ak teda majú miesto.

janickacrazy
19. jún 2015

@evka_evka Chod sa spýtať osobne riaditeľky a uvidíš, čo povie. Ak majú menej detí, tak ti ju v pohode zoberie aj počas roka, ak majú veľa, tak jedine vtedy, ak by sa niektoré dieťa odhlásilo počas šk. roka.

stanislavao
19. jún 2015

@evka_evka zapis je vzdy februar-marec na dalsi skolsky rok. cize aj chcete, aby v marci 2016 nastupila do skolky, na zapis ste mali ist vo februari 2015. Pokial je miesto, je urcite moznost prijatie aj nezapisaneho dietata, ale podla sucasneho stavu skolok, je to asi len vynimocne.

evka_evka
autor
19. jún 2015

@stanislavao je to dedina tak vyskusam. Dakujem

eeffka
19. jún 2015

@evka_evka vsetko sa da ak sa chce obzvlast na dedine... aj nastupit v marci, moja tak nastupila
prva dcera mi sla do skolky od septembra, popytat som sa bola 2t predtým ( Kosice),
@moni244 ze preco? aby sme vychytali choroby na jar, potom prislo slnko a na jesen by mala byt v lepsej pohode ako deti co pridu do kolektivu rovno do placucej a chripkovej sezony.

evka_evka
autor
19. jún 2015

@moni244 naco? Aby si trochu zvykla a nie ze ja v septembri pojdem do prace a ona do skolky..

moni244
19. jún 2015

@evka_evka tak si to mala riesit skor 😉

evka_evka
autor
19. jún 2015

@moni244 jej no dakujem