Moja kamarátka má polročne bábetko ktoré ešte nesedi ale uz začcali s prikrmami. Môže ho dať do stoličky na papanie aj keď nesedi. Kedy ste dali svoje dieťa do stoličky?
myslím, že keď Maťko vedel sedieť...tak som ho dala do stoličky....ako píše shela...neposadil sa ešte sám, ale udržal sa v polohe sedavej 😀 a myslím, že aj pre mamičku aj pre bábo to bude takto najpohodlnejšie 😀 myslím si...teiž ma táto dilema čaká s Emkou 😀
tiez som dala maleho do stolicky minuly tyzden - este sa neposadi, ale uz sedi... aby mu nebolo "krivo" tak som pod neho dala este deku (aj za chrbatik) a sedi ako maly maharadza 😉
.. unas to bolo cca 5,5 mes, v lehatku bolo u nas hruza krmenie... ale mame polohovatelnu sedacku na krmenie aj s vlozkou pre mensie babenka, tak to bolo uplne v pohode
tak ja som pockala so stolickou takmer az do 8. mesiaca a to som ho tam mavala fakt len na papanie a dost. proste som sa necitila dobre, ked som vedela, ze sam este nesedi, hoci sa v sede udrzal 😅 ale nemali sme bohuzial polohovaciu stolicku - ta by moju dilemu vyriesila 😉
8m 🙂
v 9m.dovtedy papala v lehatku.
my este papame v autosedacke, lebo sa mala nevie sama posadit. ked ju posadim ja, tak sedi. ale nechcem ju davat sadat, kym si sama nesadne a to ma uz 8,5m. tak som to robilqa aj pri starsej.
niki, zalezi aj od toho, aku ma kamoska stolicku. do polohovatelnej ho uz moze dat, lebo tam nastavi pololah a dietatko nemusi teda este vediet sediet. Ak ma nepolohovatelnu, tak az ked bude dietatko vediet sediet.
daleja a to krmis v lahu?
nie, ta sedacka sa da tak upravit, ze je v polosede, aby nezatazovala chrbatik.
dakujem za vysvetlenie. aspon viem aku mam kupit. aka je to znacka? mala je v takej polohe ako v autosedacke?
...my mame fabulu s 3 poohami na chrbatik a vnutornou vystielkou... kupovaa som ju v CR
niki285: ta autosedacke je safety baby, taka uplne obycajna, ale da sa preklopit rucka a ona vlastne nadvihne tu sedacku do vysky a mala v nej akoby sedi. som s tym spokojna.
Nas maly bol v sedacke asi od piateho mesiaca - tiez mame polohovatelnu stolicku (Fabulu), takze bol v polosede.
NAsa mala je v stolicke od pol roka.
od kedy vie samo sedieť, naša malá je v stoličke asi od 5mesiaca a neviem si ju vynachváliť. super vecička 😉
my sme dali od 4 mesiaca..ale mala mi uz sedela...ako nevedela sa este sama posadit ale ked sme jej podali rucicky tak sa pritiahla a sedela si dost dlho...ale nedavali sme ju sediet velmi casto...podla mna ked zacnes s prikrmami vtedy ju daj do stolicky...