Ahojte maminky, chcela by som sa opýtať kedy si Vaše detičky začali chytať hračky do ručičiek, moja malá je na začiatku 7. mesiaca, v 6. začala ručičky naťahovať za hračkami, ked som jej ich ukázala a teraz si ich síce drží, ale nevie si ich pevne chytiť, drží ich tak slabo a padajú jej z ručičiek..
Už v 3.? ale myslím tak, že pevne drží hračku, prehadzuje si ju..
v 5
zle som si precitala
@tatiana1402 naša sa narodila o 6 týždňov skôr, hračky chytala v 3 mesiaci, keď som jej ich ja podala...v pol roku si už sama šla za hračkami, chytila pevne a buchala s nimi...už za nimi šla cielene a aj držala pevne...ale tvoje dieťatko je isto ok, zbytočne sa netráp 🙂
@tatiana1402 pevne v 4tom, to je teraz... pekne si ju chyti a strka do pusy. Kazde babo je ine, netrapía by dom sa tym moc
@tatiana1402 to nevadi ze este len zacina so slabym chmatom.musite spolu cvicit, podavat jej hracky nech si ich obzera v rucicke, prehadzuje z jednej do druhej.nevadi , ze to este tak dobre nevie ale treba cvicit. kazde dieta vie nieco ine lepsie ako druhe dieta.hlavne ze s tym uz zacala.ale ako vravim, treba sa jej venovat a cvicit.
@tatiana1402 uz sedi sama?
sediet ma bez opierania staci až v 9mes
dakujem dievcata za nazory 🙂 ide jej to zo dna na den lepsie nastastie.. A sedkat dama vydrzi chvilocku, ale po chvilke pada do predu alebo do bokov, ale na sedkanie sama ma este cas 🙂
v tretom