Kde nastreliť náušnice bábätku v Pezinku?

cikinka
17. sep 2011

Prijala by som dobru radu res. skúsenosť kde v PK dobre a hlavne bez žiadnych komplikácií nastrelujú babatkam náušnice.
Vopred dakujem .

mimikyky
18. sep 2011

ja som dala kočkám ako miminkám u detskej doktorky prepichnúť, a inak teraz keď sú väčšie, teda o dosť 😀 tak chodíme nastreľovať do kozmetiky Eva na Holubyho oproti kostolu, pani Eve priamo. Teraz majú baby v auguste každá nové dierky popridávané a úplne v pohode 😉 a dokonca aj syn tam bol 😉

cikinka
autor
20. sep 2011

Ahoj mimikyky. Dakujem Ti veľmi pekne za odpoved. Nasa mala má 12 mesiacov a stále som si nie istá či je ešte vhodná doba na prestrelenie usiek.

pondelnicka
20. sep 2011

My sme tiež dávali nastelovať u Evy a absolútna spokojnosť. Nelinka mala presne pol roka a ani nemukla. Nastrelili obe naušničky naraz, čo je super. Tetušky boli naozaj strašne milé, môžem len odporučiť... 😉

cikinka
autor
20. sep 2011

Jeeeej tak to som rada. 😉 Tak tam teda tento týždeň skocim kuk xixi . To ma teda ani nenapadlo , že sa to dá naraz! To je vinikajuce . A ako reagovala malicka potom? Ja mám obavu, že moja si nausnicky bude strhavat . Ale každopádne Vám dakujem za reakciu

pondelnicka
20. sep 2011

@cikinka Malá ani nezistila, že má naušničky. Vôbec si ušká nechytala. Strhávať si nemá čo, oni nastrelia také tie "guličky" s očkom, to si nemá ako strhnúť. Vôbec jej to ani nenapuchlo, možno deň to bolo červené, nič viac. Má ich stále, akurát že občas skontrolujem uzáver, lebo naša sa veľmi "aktívne" vyzlieka a občas si uzáver uvoľní... Dotlačím a vybavené.... 😉

cikinka
autor
21. sep 2011

@pondelnicka ja dúfam ,že to tak bude aj v našom prípade 🙂 celkom si má povzbudila . Už som toľko toho čítala , že už som bola neskutočne popletena. 😀

pondelnicka
21. sep 2011

@cikinka nemáš sa čoho báť. Ja som bola tiež ustráchaná mamina, a drobček to zvládol lepšie, ako sa mi ani nesnívalo... 😀 Tatino malú podržal a kým ja som vybrala čajík, bolo hotovo... 😉 Daj vedieť, ako ste dopadli...

cikinka
autor
23. sep 2011

@pondelnicka parada 🙂 tak som hneď spokojnejsia. Tak v tvojom prípade ste to bravurne zvládli . Verím v to , že aj u nás to bude mat podobný priebeh xixi . Ešte nebolo času tam zbehnut, ale zajtra alebo pondelok tam musím bezpodmienecne zbehnut dohodnúť sa. Určite Ti dám vedieť 🙂

cikinka
autor
28. sep 2011

@pondelnicka tak nepodarilo sa ☹ mala bola cela bez seba kricala no to sa nedá ani opisat . Tetusky boli perfektne . No Mali sme ísť skôr ked bola menšia .

pondelnicka
28. sep 2011

@cikinka júúúújjj, tak to ma úprimne mrzí.... 😒 Možno len nemala svoj deň... Skúsite to ešte, alebo to zatiaľ nechávate tak?

cikinka
autor
28. sep 2011

@pondelnicka no skôr ona má celkom aj traumu z doktorskeho prostredia tak pravdepodobne, ked videla, ze sú v bielom tak to ju asi naštartovalo. Pani ešte povedala ,že mala je jediná, ktorej sa to nepodarilo aj ked mali deti s placom vždy to nejak dotiaholi do konca . Ona je neskutočne vnimava a pozoruje čo sa okolo nej deje . Má aj take obdobie vzdoru všetko je nenenene . Povedala pani , že ani ona neodporúča, aby sme to teraz v skorej dobe opakovali ked tak na jar, alebo o rok alebo dva. Ked uz bude taká, že sa bude zaujímať o take veci. No , ale určite sme mali ísť skôr ked bola menšia by to tak nevnimala. A pani povedala , že by nebol problém , že sa potom môžu obliecť do civilu milé od nich xixi 🙂

pondelnicka
28. sep 2011

@cikinka hmmm, tak to bude asi fakt lepšie, ak počkáte.... Tak držím palce, nech to nabudúce dopadne dobre a odídete zo salónu s náušničkami v uškách.... 😉