Prosiiiiim Vas velmi pekne o pomoc, poradte mi, kde by som zohnala takuto tvorivu hracku, ale v slovencine? Z druhej strany je pocitadlo, a tretia strana je tabula.
Dakujem za kazdu radu 😘
Nedavno som taketo nieco podobne zhanala s kamoskou po celom meste, nikde nic, neviem ci to k nam este neprislo ci co
Hladala som aj ja cez google, ale na SK strankach mi naslo len tento s anglictinou, takze zrejme ako pise @smesmesmejko, v slovencine asi ani nie je..
Podobne je ked zadas do googlu. Drevene aktivne choditko.
Ved prave vsade na internete som ho nasla len v anglictine, akoze aj to je fajn, ale male dieta by som rada najskor ucila v rodnom jazyku..
Nerobila by som si hlavu z toho, že to nie je v slovenčine, podľa môjho názoru je to jedno, obrázky sú vystihujú podstatu a potom postupne už aj k angličtine môžete prejsť 🙂
@bona, podla mna je to dost velky problem. Naco vytvarat dietatu nespravne asociacie a ucti ho "c ako auto"? Ved prave o tie pismenka tam ide, o postreh prveho pismena, na to vsetko je ti obrazkova abeceda v anglictine na... nanic.
Tiez som ho pred rokom hladala a v slovencine nenasla, vsade ho maju len v anglictine (a v nemcine, ale to ti zrejme nepomoze)
@bona vies ani nie problem akk problem, ako urcite do buducna by sa to zislo... ale suhlasim s vroni , vyznam tie pismenka maju dost velky, postupne to chapat zacne, kedze je to vnimava hracka, je to o tom. A problem by to bol teda prave pre to dieta. Keby mi islo len o tie obrazky tak by som asi nerozmyslala nad takou hrackou. Ale nad knizkou alebo pod.. rozumies 🙂
A co tak nalepit ine obrazky,ktore sedia so slovencinou?
@smesmesmejko neni to podla mna az take lacne, ze by som to mala este prelepovat. Myslim to tak, ze by sa to osuchalo tie nalepky, a poskodila sa cela hracka skor ako ma 🙂 , ale mozem prelepovat, aj donekonecna. No v kazdom pripade, ked to ine nezozeniem, tak celkom dobry naapad 🙂👍 a neskor prelepim a bude aj anglictina 😉
@mijama29 ved staci nejake nalepky,ktore sa casom mozu odlepit a dieto sa nauci rychlejsie aj druhy jazyk,ale inak nasi mali nieco s english alphabeth,nakolko obe moje sestry ziju v uk a nemam pocit,ze by to vnimali matuco,ze c je auto... len som im vzdy povedala,ze je to car po anglicky a uviedla k tomu sk priklad....nasi uz aj v skolke absolvuju anglictinu,su z toho nadseni,syn teraz exceluje v skole,zatial co sa ini len ucia,tak oni uz vedia a dceru sme nechceli dat na anglictinu,kvoli financiam a tolko placu bolo doma,ze sa jej na to poskladala rodina,vyska 2dni v tyzdni,ktore ma anglictinu,uplne tym ziju a ked pride ich bratranec z anglicka,tak on ani nemusi skusat slovencinu,oni spekuju 😊
@smesmesmejko super mas sikivne deticky 🙂 . Ved nejdem robit z toho zbytocne velku vedu. Ale ja som napr. mala v jaslickach deti (2r), kt. poznali abecedu tak, ze ukazala som A a oni auto, ukazala som B povedali balon. A takto poznali celu abecedu.
Vnimavehračky.sk skus pozrieť či niečo take nenajdeš 🙂
Aktívny trojuholník,ale pochybujem,ze je v slovencine.