Kde dať nastreliť náušničky v Bratislave?

rudka
7. sep 2011

Ahojte maminky,
chcela by som vas poprosit o radu. Chcela by som dat Alicke nastrelit nausnicky - ale neviem kde v bratislave. Ci je to ok v nejakom studiu alebo radsej u lekara. Dalsia vec je ze uz ma 2.5 roka, ci je to ok v tomto veku.... . Dakujem

tyta
7. sep 2011

Ahoj, my sme davali nastrelit v Ustave lekarskej kozmetiky v Petrzalke pri Drazdiaku vo veku 6 mes. Myslim, ze vek nehra ziadnu rolu. Bolo to zachvilu a bez problemov. Cena tusim 18 eur aj s nausnicami, na vyber bolo viac motivov. Ja som bola spokojna.

azarijka
7. sep 2011

@rudka ja som dala u jednej Dr. v Dubravke, platila som tusim 10€ (alebo 8€?? Neviem) a bola velmi mila, dcerka takmer ani neplakala 😉

rudka
autor
7. sep 2011

a ako to bolo dalej po nastreleni? ako sa to hoji?

beruska.zuzanka
7. sep 2011

@rudka ahojky, neviem z ktorej lokality si, my sme boli u dr. Košťálovej, teda u jej sestričky, je to vo Vrakuni, majú súkromnú ambulanciu v jednej novostavbe.
Malá mala 18mesiacov, ked sme nastreľovali.
Ambulancia aj čakáreň je krásna farebná, plná hračiek, sestrička nechodí v bielom. My sme boli objednané na čas telefonicky, vedela som, koľko budem platiť dopredu, bolo to mimo ordinačných hodínk, takže prázdno. Malá sa najskôr pohrala, zoznámila sa so sestričkou, s čím nemá ona problém 😀 😀 😀 na výber bolo vyše 20 druhov náušničiek, chirurgická oceľ čistá, pozlátená, všelijaké tvary.....
malá pomrnčala, len ke som ju musela na sekundu pevne chytiť, keď sestrička nastreľovala, nemá rada obmedzovanie totižto 😀 inak bola celý čas v pohodičke.
Stálo to 13€ se vším všudy, dostali sme doklad, mail a telefónne číslo, ak by sa s uškami čosi dialo kedykoľvek sa ozvať a na papieri inštrukcie k ošetrovaniu, aby som na nič nezabudla. Ponukla mi aj alkoholový prípravok na dezonfekciu, ale vravela, že ak máme doma dettol, alebo niečo podobné, stačí dezinfikovať tým 5x denne prých 7 dní. Týždeň sme nesmeli do piesku, ani na jazero sa kúpať, ale inak pohodička, žiadne problémy sme nemali 🙂

A tuto zopár záberov, ako to prebiehalo, moja mamina totiž všetko dokumentuje 😅 😕 😀

rudka
autor
7. sep 2011

jeeej, dakujem. ja byvam v biskupiciach. nevies mi dat na nich kontakt prosim ta??

beruska.zuzanka
9. sep 2011

@rudka hups, ahoj, až teraz mi sem napadlo nakuknúť 😀 😀 😀

Telefón: 02/45 24 16 45

Email: zuzana.kostalova@gmail.com

mail na sestričku: andrea.markocsy@gmail.com

tak dobre vybavte 😉