Karpavé oči a opuchnuté pod očami

blondmermaid888
9. nov 2017

Ahojte. Moja 2 a pol rocna dcerka sa dnes zobudila so skoro zalepenymi karpavimi ockami. Pod ockom tie vačky opuchnute ale bielka pekne biele . Vecer nic a rano toto. Ale ani si ich nesucha nic tak predpokladam,ze to neboli. Rozmyslam ci to nebude z alergie, lebo mam ties posledne tyzdne poriadne opuchnute oci ako vstanem ale bez karpin. Prosim vas mate niekto skusenost? Mne doktorka na moje oci povedala,ze to moze byt z toho ,ze zacala vykurovacia sezona a mnozia sa aj roztoce, takze z madracu,z perin.. . Co jej na to davat ?

beky1813
9. nov 2017

Ja by som radsej isla k doktorke

danik1505
9. nov 2017

@blondmermaid888 to je prievan, aj moj starsi to mava

salome123
9. nov 2017

nie je to "ocna chripka" (tj. infekcny zapal spojiviek)? u nas v skolke sa to toci uz pol roka dokola a mali to uz skoro vsetky deti a aj niektori rodicia ☹

danik1505
9. nov 2017

@salome123 to by mala malinka cervene ocne bielka..

bleee
9. nov 2017

choď s ňou na očne a hneď. Je to akútny prípad, nepotrebuješ vtedy výmenný lístok. Vyzerá to škaredú konjuktivitídu ☹ mimochodom nákazlivé ochorenie

salome123
9. nov 2017

@danik1505 nase to mali uz priblizne 2x a nemali pritom cervene bielka...

@bleee ja si mylsim, ze s tym vie pomoct aj pediater

danik1505
9. nov 2017

@salome123 nehadam sa, moj maly to mal a mal cervene oci

sindas
9. nov 2017

Teraz to mal aj moj 3-rocny syn a aj moj 5- mesačny synovec a doktorka povedala ze je to zo soplikov ze im to islo na ocka... Obaja dostali kvapky nā vyplachovanie ociek a ocny framikoin.
A zas dva az tri dni to bolo v poriadku

blondmermaid888
autor
9. nov 2017

@sindas to by mi davalo zmysel. Vecer sa jej vzdy tachsie dycha . Cez den normalne.akurat cakame na doktorku kym nas zavola

katka1416
9. nov 2017

Aj my to mame a mame aj brutal chripku tak sme na atb a aj kvapky do oci mame. Mladsia dcerka to mala dva tyzdne dozadu,tiez kvapky do oci a za 3-4 dni bolo po tom.

blondmermaid888
autor
11. nov 2017

Takze bolo to nakazlive,ide to vraj vzduchom,lebo to u nas ma momentalne vela deti.. Davala som teple obklady z bylinkoveho caja OCIANKY s rumancekom a o 2 dni sme boli fit