Kam s 2,5 ročným dieťaťom v Žiline, keď musím ísť do práce?

martinaluky
11. feb 2014

Ahojte, vedela mi by niektorá z Vás poradiť, kam umiestniť 2,5 ročnú dcéru, keďže je musím nastúpiť do zamestnania a do škôlky mi ju zoberú až od septembra? Jedná sa o mesto Žilina. Za pomoc budem nesmierne vďačná.

miriem
11. feb 2014

Sukromna opatrovatelka alebo sukromna skolka. Otazne je, ci sa s takymi vydavkami oplati chodit do prace, ale ked mas istotu, ze od septembra ti ju vezmu do statnej skolky, tak asi by som to tak vyriesila dovtedy.

lilia13
11. feb 2014

dieta zoberu do skolky aj skor ak nema uz plienky,ja som davala od januara a mala mala 2,5 roka davala som do statnej skolky

janulienocka
12. feb 2014

V Divinke pristavili skolku a maju tam volne miesta pre deti od 2,5 roka. Skus tam zavolat🙂

llia
12. feb 2014

Skús Malý Monty na Vlčincoch ( v priestoroch Arborea) ja som tam syna vodila na pár hodín raz týždenne, aby si zvykal na kolektív. Ale funguje to ako normálna súkromná školka aj jasle deti do 3 rokov sú v jasliach. Majú to tam veľmi pekné a veľmi milé učiteľky. Výjde ťa to asi okolo 290 eur/mesiac...neviem, zaplatíš to z rodičovského príspevku. Alebo opatrovateľku. Ja som platila 3 eura na hodinu...keď chodil pravidelne raz do týždňa.