Ahojte, vedela mi by niektorá z Vás poradiť, kam umiestniť 2,5 ročnú dcéru, keďže je musím nastúpiť do zamestnania a do škôlky mi ju zoberú až od septembra? Jedná sa o mesto Žilina. Za pomoc budem nesmierne vďačná.
dieta zoberu do skolky aj skor ak nema uz plienky,ja som davala od januara a mala mala 2,5 roka davala som do statnej skolky
V Divinke pristavili skolku a maju tam volne miesta pre deti od 2,5 roka. Skus tam zavolat🙂
Skús Malý Monty na Vlčincoch ( v priestoroch Arborea) ja som tam syna vodila na pár hodín raz týždenne, aby si zvykal na kolektív. Ale funguje to ako normálna súkromná školka aj jasle deti do 3 rokov sú v jasliach. Majú to tam veľmi pekné a veľmi milé učiteľky. Výjde ťa to asi okolo 290 eur/mesiac...neviem, zaplatíš to z rodičovského príspevku. Alebo opatrovateľku. Ja som platila 3 eura na hodinu...keď chodil pravidelne raz do týždňa.
Sukromna opatrovatelka alebo sukromna skolka. Otazne je, ci sa s takymi vydavkami oplati chodit do prace, ale ked mas istotu, ze od septembra ti ju vezmu do statnej skolky, tak asi by som to tak vyriesila dovtedy.