Moja dcerka ma 14 mesiacov a ma jemnulinke vlasky mam ju ostrihat d hola aby jej narastli huste? Je nieco na tom pravda?
No neviem.hovori sa to ale ...?sesternicina dcera tiez mala od malicka take jemnunke vlasky.teraz chodi do skolky a nejak vyrazne sa to nezmenilo.a strihali ju dost casto
kedy tento mýtus už konečne vymizne??? mne je tak ľúto tých vykosených dievčatiek.. Moja tiež nemala dlho vlasy, keď mala, tak také páperie, ja som bola alergická na rady, ostrihaj ju, bude ich mať hustejšie, normálne som mala chuť tým človekom zatriasť, aby sa prebral... ako písala @katren ostrihanie vlasové cibulky nepridá, vlas väčšinou vyrastie tmavší, preto sa vlasy zdajú hustejšie
kazdy ma geneticky dane ci bude mat huste alebo riedke vlasy.ostrihanie je len opticky klam....
Moja neterka vlasky dlho nemala, mala dost vyse roka, ked jej zacali rast, vyzerali jemnucko. Teraz ma 7 rokov a ma vlasy ako modelka, huste, dlhe a vlnite 😉 Ako tu uz bolo spominane, ostrihanie vlasov neznasobuje mnozstvo vlasovych "cibuliek". Treba "vyckat casu ako hus klasu", vlasky potrebuju cas ako vsetko nakoniec pri detickoch 🙂
tak tento problém som riešila aj ja ... všetci mi tvrdili, že keď podrastie, tak bude mať vlasy husté ... to bola naša "nádej" 🙂 ... prvý krát sme strihali dcérku keď mala 3 roky ... aj to len vzadu také "chumáčiky" ... hore nemala len také 1-2 cm páperie ... strihať sme potom strihali veľmi sporadicky ... teraz má dcérka 6 rokov a vlásky má po lopatky .. aj copíky urobíme aj sem tam vrkoče ... a sú tak primerane husté .. ale dosť jemné (aspoň nemusíme tak často umývať a nepotí sa tak veľmi) 🙂 .... takže tak ako už bolo vyššie spomínané ... ich čas ešte len príde ... veľa trpezlivosti 😉
nestrihaj aj moja dcéra mala velmi jemné vlásky skoro až do 3 rokov ked sme strihali tak to bola len ofinka, a teraz má krásne husté silné vlásky 🙂
Tak dakujem mamicky, Rozhodla som sa, ze nedam na reci a neostriham ju. Este ra vdaka.
@kobelka - jezkovi oci fakt nestrihat ani nahodou 😀 Vlasky hustnu ruka v ruke zo zvysenou tvorbou pigmentov a to je az okolo troch rokov a ani to u niektorych, ktorym nadelene nebolo geneticky, slavne nebude... ale v ziadnom pripade tomu nepomozes strihanim, holenim, ci nejakymi poverami ;) Skoda tych vlaskov, co uz ma 🙂
@kobelka huste jej z toho nenarastu......to, ze ju ostrihas, jej neprida vlasove cibulky....