Jemnučké vlásky 14 mesačnej dcérky

kobelka
9. apr 2013

Moja dcerka ma 14 mesiacov a ma jemnulinke vlasky mam ju ostrihat d hola aby jej narastli huste? Je nieco na tom pravda?

katren
9. apr 2013

@kobelka huste jej z toho nenarastu......to, ze ju ostrihas, jej neprida vlasove cibulky....

lejlla
9. apr 2013

No neviem.hovori sa to ale ...?sesternicina dcera tiez mala od malicka take jemnunke vlasky.teraz chodi do skolky a nejak vyrazne sa to nezmenilo.a strihali ju dost casto

limoncino
9. apr 2013

kedy tento mýtus už konečne vymizne??? mne je tak ľúto tých vykosených dievčatiek.. Moja tiež nemala dlho vlasy, keď mala, tak také páperie, ja som bola alergická na rady, ostrihaj ju, bude ich mať hustejšie, normálne som mala chuť tým človekom zatriasť, aby sa prebral... ako písala @katren ostrihanie vlasové cibulky nepridá, vlas väčšinou vyrastie tmavší, preto sa vlasy zdajú hustejšie

andelok
9. apr 2013

@kobelka Presne ako pise @katren ...je uplne logicke, ze ked jej odstrihnes z dlzky, tak sa vlasy nezahustia. Moja dcera ma 15 mesiacov a tiez ma velmi jemne vlasky...podla mna je to u malych deti uplne normalne.

jankazm1
9. apr 2013

kazdy ma geneticky dane ci bude mat huste alebo riedke vlasy.ostrihanie je len opticky klam....

katrinka8
9. apr 2013

Moja neterka vlasky dlho nemala, mala dost vyse roka, ked jej zacali rast, vyzerali jemnucko. Teraz ma 7 rokov a ma vlasy ako modelka, huste, dlhe a vlnite 😉 Ako tu uz bolo spominane, ostrihanie vlasov neznasobuje mnozstvo vlasovych "cibuliek". Treba "vyckat casu ako hus klasu", vlasky potrebuju cas ako vsetko nakoniec pri detickoch 🙂

glumka11
9. apr 2013

tak tento problém som riešila aj ja ... všetci mi tvrdili, že keď podrastie, tak bude mať vlasy husté ... to bola naša "nádej" 🙂 ... prvý krát sme strihali dcérku keď mala 3 roky ... aj to len vzadu také "chumáčiky" ... hore nemala len také 1-2 cm páperie ... strihať sme potom strihali veľmi sporadicky ... teraz má dcérka 6 rokov a vlásky má po lopatky .. aj copíky urobíme aj sem tam vrkoče ... a sú tak primerane husté .. ale dosť jemné (aspoň nemusíme tak často umývať a nepotí sa tak veľmi) 🙂 .... takže tak ako už bolo vyššie spomínané ... ich čas ešte len príde ... veľa trpezlivosti 😉

ekinkala
10. apr 2013

@kobelka nie nestrihaj ju! Moja mala sesternicka mala do 2rokou uuuuple jemnunke vlasy a mala asi 5vlasou teta bola zufala teraz ma 5 rokou a ma hriiiiivu az po zadou nadherne huste vlasy to chce cas

edita84
10. apr 2013

nestrihaj aj moja dcéra mala velmi jemné vlásky skoro až do 3 rokov ked sme strihali tak to bola len ofinka, a teraz má krásne husté silné vlásky 🙂

kobelka
autor
11. apr 2013

Tak dakujem mamicky, Rozhodla som sa, ze nedam na reci a neostriham ju. Este ra vdaka.

anjelicek26
11. apr 2013

@kobelka - jezkovi oci fakt nestrihat ani nahodou 😀 Vlasky hustnu ruka v ruke zo zvysenou tvorbou pigmentov a to je az okolo troch rokov a ani to u niektorych, ktorym nadelene nebolo geneticky, slavne nebude... ale v ziadnom pripade tomu nepomozes strihanim, holenim, ci nejakymi poverami ;) Skoda tych vlaskov, co uz ma 🙂