Mala ma lave ocko trochu mensie.Aj ho viac priviera.Boli sme u ocnej lekarky a vraj mame mensiu strbinku v oku,o 4 mesiace mame ist na kontrolu.Myslim,ze na ocko vidi.Niekedy je ten rozdiel dost vyrazny,myslite,ze sa to vekom vyrovna?Mate s tym niektora skusenosti?Vdaka
Mas pravdu,viem,ze s tym aj tak neurobim nic,aj tak je krasna.Dufam,ze to uz horsie mat nebude,myslim padajuce viecko a tak.
sipcek, ja mam tiez jedno oko mensie...a nikto s tym nic nerobil...vidim nan horsie, ale druhym to kompenzujem, tak je to v pohode 😀
My aj doma skusame ked pozerame telku ci vidi,myslim,ze ano,ved hadam by dr.zistila uz v porodnici,nie? Robili nam aj ocne pozadie,bolo to ok,dr.povedala,ze to ci bude dobre vidiet sa ukaze tak v 3 rokoch.Myslim,ze je to len esteticky problem,ved z toho dufam vyrastie. ☹
no myslim, ze sa to vyrovna ale aj keby nie nie je to tragedia. pozerala si niekedy bewerly hills 902 10? Brenda odtial ma jednol oko vyrazne vyssie ako druhe a koli tomu ma stale hlavu do jednej strany a vidis aj herecku robila. ja som bol maly skulavy a ked mi lepili ocko stale mi depilovali aj mihalnice aj obocie a vela so m reval koli tomu a som tu. ked je zdravucka mensie vacsi ocko je jedno. nikto a nic na ludoch nie je sumerne. napada ma priklad aj na muzoch /vyssie-nizsie/ aj na zenach /vacsie-mansie/ 🙂