Ahojte 😊 chcem sa spytat ake mate skusenosti s eko plienkami Monperi. Po pripade ake ine znacky mate odskusane a doporucujete. Planujem latkove, ale v zálohe urcite chcem mat nejake jednorazovky na cestovanie napr.
Dakujem za vsetky rady 😊🙋♀️
@jankapepe nerozumiem tejto zrejme satire 🤷♀️ samozrejme ze plienky nie su 100% ekologicke, ale su vyrobené z materialu lahsie rozlozitelneho, neobsahuju gel ale bunicinu atd... a v krizovych/nudzovych situaciach by som pouzila radsej nieco taketo ako klasicku gelovu pampersku. Inak ste mi moc nepomohli co sa tyka recenzie, ale zrejme ste si pohladkali ego 😊
Ja som najviac asi pouzivala pri prvej moltex, teraz idem skúsiť pri druhej dcerke po pôrode akurat tie monperi, tak sama som zvedava 🙂
@zabka185 ja tiez len na nete, ale my casto objednavame z alzy, tak z tade som zobrala, plus robila som 1 vacsi nákup na stranke aladdin, tak aj z tade som nakoniec zobrala par balíčkov, sama som zvedava. Pri prvej dcérke som skúšala Naty, tie jej absolutne nesedeli strihom, boli podla mna na baculatejsie deti. Nappynat zas zle držali tie lepenky, bezne sa jej plienka odopla.
Ja som pouzivala Mon Peri a tie plienky su vyborne. Mala nikdy nemala zapareninu, nikdy nic nepretielko a kebyze tie vacsie velkosti uz nie su drahe, pouzivala by som ich aj dalej. Presli sme potom na DMkacske Biolove natur, tie su trosku menej super 🙂.
@zabka185 Jednorazové eko plienky 😁 ďakujem za tip k úlohe zo sjl na oxymoron.