Je surová zelenina vhodná pre ročné dieťa?

mariajanka
4. jan 2011

mam doma rocni dceru a papa uz skoro vsetko) len neviem ci jej mozem dat surovu zeleninu a aku .....ako napr. repu,mrkvu,karfiol a pod alebo musi mat vsetko este uvarene??? ak mate skusenosti bola by som rada za rady.....dakujem 🙂

katy1979
4. jan 2011

my sme v roku davali uz normalne surove. postruhana mrkvicka s jablckom. paradajku ci uhorku s chlebikom. celu mrkvu a surovu nepozuje a hrozi ze sa s nou zacne dusit. predsa len je to troska tvrde.

danu
4. jan 2011
mariajanka
autor
4. jan 2011

@katy1979
dakujem za radu a ak sa mozem opytat mas skusenost aj s citrusmy ze kedy lebo mne dok.poveie jedna tak druha tak...a ja by som uz aj dala trosku konstnut malej vonaju mandarinky))))

katy1979
4. jan 2011

po tom roku uz mozes skusat po troske. maly mi v roku jedaval napr. mango. vyskusali sme nic mu to nerobilo tak ho papal

suhajda70
14. mar 2016

ahojte, mango vraj nie je uplne fajn, ani citrusove plody moc, skor to lokalne, skuste tu precitat http://www.slovenskovbednicke.sk/zoznamte-sa-s-...

moonshine1
14. mar 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@suhajda70 ale to je rozne u kazdeho dietata 🙂

suhajda70
27. mar 2016

🙂 Ano, ale zrejme budu menej rizikove skor tie nase europske / slovenske, citrusy obsahuju predsa len viac moznych alergenov.... asi ako pise hore Katy...