Charlott ma 2 mesiace. Bola plne kojena,ale uz ju aj prikrmujem cca mesiac, ale uz dva tyzne ma tmavo zelenu stolucu.je mozne ze ma taku stolucu? uziva aj SAB simples. Dakujem Katka
moze to byt alergia na mlieko, ktorym prikrmujes.treba ist k dr., zelena stolica nie je v poriadku. A dobra rada- zahod flasu a castejsie prikladaj, bude viac mliecka.
zelená stolica nie je v poriadku kontaktuj lekárku, ešte aj feniklový čajík môže sfarbiť stolicu do zelena.
je to uplne normalne, ked si jej zacala davat umele mlieko. my sme to mali tiez. tmavozelena stolica. doktorka ma ubezpecila, ze to nevadi. je to tym, ze v tvojom mlieku nemas tolko zeleza ako v UM
asi aj zavisi, aka zelena. Tmava stolica moze byt aj z toho, ze ma prebytok zeleza z umeleho mliecka. Ale najlepsie je konzultovat s lekarkou 😉
no neviem, mne tiez doktorka vravela, ze zelena stolica je ok...maly ju mal ked papal HA mlieko, ked sme presli na normalne UM, uz mal stolicu normalnu 🙂
Pri kojenom dietati zelena stolica nie je normalna, umele mlieko obsahuje zelezo, takze z toho zelena stolica.
ja som obe deti kojila len mesiac a potom kojila aj prikrmovala zároveň a obe mali asi tak do 4 mesiacov zelenšiu stolicu, ale prospievali, priberali, ako mali, bruško nás bolievalo tak akurát, ako všetky ostatné detičky v tomto veku, pediatrička povedala, že je to ok, a keď sme po dovŕšení 4. mesiaca začali papať príkrmy, potom sa znovu zmenila jej farba. pokiaľ ti malá priberá a nemá nejaké iné problémy súvisiace s trávením alebo tak, tak si myslím, že sa nemusíš stresovať. horšie by bolo, keby stolicu takejto farby malo plne kojené dieťa 😉
ahojte moj drobec ide mat 3 mesiace a papa umele mliecko Nutrilon HA a kaka na zeleno zlto uz asi tri tyzdne zo zaciatku mal peknu zltu stolicu no teraz ako som spominala ma zeleno zltu uz ti tyzdne zo zaciatku bola husta mal aj problemy z kakanim teraz uz kaka aj sam ale stolica je stale rovnakej farby poradte mi?? nemoze mat prechladnute brusko
Ahojte pri HA mliekach je zelena stolica v poriadku.
Ahojte tak ako to je , je to v poriadku či nie?Mojej malej davam klasicky nutrilon 1.Keď som kojila stolicu mala žltu a teraz dávam iba UM a stolicu ma zelenu. Tak je to v poriadku či nie?Či každý lekár ma iný názor???? 😒
Malý mával tiež zelenú stolicu, ale tak jemne zelenú. Lekárka povedala, že to je z mlieka. Povedala, že nesmie byť tmavozelená, ako špenát. Vtedy to v poriadku nie je.
moja mala uz kakala vselijake farby..myslim ze je to v poriadku 🙂
zelaná stolica a 2 týždne určite nieje v poriadku môžno jej nepasuje mliečko ktoré práve papá na 100% zájdi k doktorke
ahoj, ja mam taky isty problem, mam 4 mesacneho syna lea a tiez ma vacsinou zelenu stolicu- pokial je dieta pokojne, neplace, pekne papa a pribera je uplne zdrave. doktorka mi povedala, ze to moze byt- ak nema dostatocne teple mliecko, alebo ty pijes studene caje, vodu,alebo sa este az do 6. mesiaca moze vylucovat plodova voda(co ma velmi prekvapilo).treba aby lekar urobil vyter z ritky, aby sa uistil, ze je vsetko v poriadku. my sme mali vsetko ok.poradil mi este aby som malemu davala 3-kvapky denne Biogai
Tiež si myslím, že by nemala byť tmavozelená, nič za to nedáš, keď to povieš Dr. aspoň budeš kľudnejšia.
pri umelom mlieku je zelena stolica normalna, povedala nam Dr., tiez sme taku mavali, zmenila sa az po zavedeni prikrmov
zelená stolica u dojčeného bábätka je úplne normálna. moja dcérka bola plne dojčená a kakala celú zelenú škálu. lekárka aj laktačná poradkyňa povedali, že je to ok, ale kedže mala tie stolice riedke, pre istotu sme 2x robili výter. samozrejme, všetko bolo v poriadku. Zelená stolica býva najmä vtedy, keď bábo papá veľa predného mliečka, ktoré má menej tuku. Naše mamy preto hovorili, že zelená stolica je hladová, čo samozrejme nie je pravda. pripájam článok, prípadne pozrite www.mamila.sk
http://dojcenie.wordpress.com/2010/01/18/stolic...
ja by som sla urcite k lekarovi,aspon by som si bola istejsia 😉
mno neviem ale mna dokyna upozornila ze zelena stolica nevesti nic dobre na brusko.. opitaj sa v laktacnej poradni.. ale zas mala kym bola taka mala teiez kakala hocijak.. a je kludna?? ked je masirujes brusko v pohode??