Je normálne, aby sa 2 ročné dieťa vzrušovalo?

paloma29
20. jan 2011

ahojte maminky, mam taky intimny problem z 2 rocnym syncekom.....v poslednej dobe niekedy cely den nic a niekedy zase cely den ano si lahne na zem na brucho obe ruky pod seba na plienku a on vravi ze "puči", je to smiesne ja viem ,a ked som sa ho pytala ze co robi tak mi povedal ze dviha curinka,je az z toho cely zapoteny.......tak sa chcem opytat ci ste nieco take postrehli u svojich deti, ci je to normalne a neskodne alebo ak ma viete odporucit na naky clanok budem rada,neviem ci to mam riesit lekarom alebo je to normalne,no neviem je mi to aj trochu neprijemne...tak budem rada za kazdu radu dakujem,

nika251
20. jan 2011
paloma29
autor
20. jan 2011

dakujem ninka,idem to precitat, ja si myslim ze je to neskodne ale svokre to nejde moc hlavy,uz ty starsi ludia vtedy sa o tom moc nerozpravalo a bolo to viac tabu, a mozno to robili aj jej chalani len o tom nevedela

juliagregor
20. jan 2011

@paloma29 je to neškodné, mne to robí starší asi od 2 rokov, mladší ešte len prichádzajú na to, že cikáčik nie je len na cikanie, treba ho nechať ...musím napísať, že niekedy je to ale neunosné, hlavne, ked sa nudí a jemu je uplne jedno, či je napr. u nás návšteva alebo nie...
su obdobia, ked ho to ani nenapadne a niekedy stále...

alexandrah
21. jan 2011

na svokru by som sa vydlabla, podla mna je to uplne neskodne, proste priroda, aj normalne, hlavne maleho nevystras, ze robi nebodaj nieco "zle", lebo chudacik ...