Ahojte
moja dcérka má modré očká ale zatiaľ aj bielka má také do modra. Je možné, že sa jej ešte zmení farba očí ? Má tu niekto takú skúsenosť?
Ja len pre zaujímavosť 🙂
Ďakujem
Môj mal najprv krásne modré, potom okolo roka svetlo modrozelené a teraz má zelenohnedé. Má dva roky.
vsetky deticky sa rodia s modrymi ocami a casom sa im zmenia na dedicnu farbu po rodicoch 😉
Ževraj oči sa menia do troch rokov 🙂 Ja som tiež zvedavá, či sa dcérke farba očičiek zmení, lebo zatiaľ ani nevyzerá, že je naša 🙂
ahojky, moj malý mal očká dlho modré asi v roku a pol sa mu zmenili na zelené, teraz má 3 roky a stále sú krásne zelené, tak dúfam, že mu už také pekné zostanú lebo my obaja s mužom máme hnedé tak tie zelené sú pre nás trošku nezvyčajné 🙂
Oči sa mozu zmeniť do 6 rokov, mojej staršej dcérke sa začali ocka meniť od 3 mesiacov od modrej až k zelenohnedej a teraz ma 5 rokov ma skoro hnedé
moj maly ma 8 mesiacikov a mal krasne modre,momentalne sa mu neda urcit farba,lebo tam ma aj zelenu aj hnedu aj sivu a aj modru ma ich take zaujimave.... :D
My sme mali dlho modré až po prvom roku mu začali hnednúť.
@rebekamarcusko presne ako u nas,dcerka 8,5 mesiaca.najskor ocelove modre potom modro hnede a teraz taka zvlastna farba hneda so sedou. uvidime co z toho bude.ja mam jasno modre a manzel bledohnede tak akoby sa mala nevedela rozhodnut po kom bude mat kukuc ale fakt je ze z tohoto co ma momentalne dufam ze vyrastie 😀
chalani maju od narodenia rovnake, nemeni sa im. A ja napr. som mala cele detstvo hnede po babke a az v dospelosti sa mi zmenili na taku modro-sedu. To sa neda ani definovat. Bratovi sa tiez farba nemenila, ma ich od narodenia rovnako modre. Ziadne ine odtiene alebo vobec ina farba. To je fakt indi-vindi, nik nemoze pausalne povedat, ci sa meni do roka, 3,6 a pod.
@rebekamarcusko vase mi pridu take skor ze zmodraju casom;). u nas asi zhnednu ale teraz je to ozaj taky mišmaš
mne sa tiez zmenili oci az tak v 13 tich..ako malicka som mala uplne cierne, v puberte zacali blednut a zelenat sa
@lulistek Ako u nás 🙂 S manželom máme tmavé vlasy, tmavé oči a dcérka blonďáčka s bledomodrými očkami 🙂 Sama som zvedavá ako to dopadne, pretože v manželovej rodine je bežné, že v detstve mali deti blond vlasy a v poberte zrazu tmavohnedé až čierne, prípadne v detstve rovné a neskôr brčkavé 🙂 U mňa to bolo jasné skoro, hnedovláska s hnedými očami už po pol roku 🙂
Môj starší mal dlho "tyrkysovo" modré oči, potom sa mu zmenili na svetlo sivé, čo má dodnes, ale v poslednej dobe som si všimla, že sa mu v ľavom oku začala tvoriť pri zreničke hnedo-zelená švrna 😲 Máte niekto takú skúsenosť? Hádam nebude mať jedno kolo zelené alebo nedajbože hnedé 😅 Ja mám sivé, manžel modré, mama/otec/svokra modré, svokor zelené 😉
@lenyy no uvidime,ze aku farbu teda budu mat nasi drobcovia 🙂
@lulistek - zo skusenosti dcerke sa menili oci do troch rokov, od modrych, cez olivove, zelene, sede a teraz ma hnede zo zelenym okolo... v roku boli este stale burkovo modre.