Je IRS pero kompatibilné k Albi knižke?

duduska25
4. jan 2019

Damy, nemate to niektra vyskusane? Ak si stiahnem subor z kuzelneho citania od albi do IRS pera, bude mi to citat albi knizku?

stratenanajdena
4. jan 2019

@duduska25 áno, ak tú knižku máš samozrejme doma 🙂
Pero si kúpiš s jednou knihou, potom dokupuješ už len knihy a sťahuješ súbory k nim a nahrávaš do pera.
Vždy pred novým nahratím si všetky aktuálne súbory, ktoré na pere máš, najprv nahraj do nejakého priečinku v pc, potom si stiahni nový súbor, ktorý chceš a prihraj k ostatným na pero. Odporúča to aj výrobca, aby si mala zálohu už nahratých súborov, ak by sa čosi stalo počas nahrávania nového.

sasesoe
4. jan 2019

@stratenanajdena si si ista? Viem,ze to plati pri tych istych knihach od toho isteho vyrobcu. Ale Albi kuzelne citanie a IRS hovoriace knihy su rozdielni vyrobcovi. Mas to odskusane,ze to funguje?

duduska25
autor
4. jan 2019

@sasesoe presne toto chcem vediet👌👌👌

duduska25
autor
4. jan 2019

@stratenanajdena dakujem za odpoved, mame knizky albi aj pero albi, ale pero IRS je iny vyrobca, preto chcem vediet, ci by to fungovalo

evitka83
4. jan 2019

@duduska25 nam to nefungovalo, mame pero s knizky albi, svokra kupila to irs, aby mali deti aj u nej, ale nebolo to kompatibilne

duduska25
autor
4. jan 2019

@evitka83 velmi ste mi pomohli, dakujem za odpoved.

stratenanajdena
6. jan 2019

@sasesoe aha, ospravedlňujem sa, asi som zle pochopila otázku. Písala som iba o výrobkoch od Albi.